Trond svarer med Guttene på gulvet

Siv jensen som har lansert seg selv som statsministerkandidat har nå begynt frierferden ut blant folk flest for å vinne stemmer. Blant annet hadde hun tatt en tur ut til guttene på bilverkstedet på Sandaker. Dagsavisen hadde jo selvfølgelig vært med for å dekke dette inntresanne møtet og en ting var klar, å det var at Siv Jensen var i FRP land. Her hadde all propagandaen til FRP gått rett igjennom som bare det. Siden det var mange ting disse karene lurte på og antagentligvis ikke har fått svar på så skal jeg gjøre et forsøk her.

En av kommentarene var denne: – Det virker nesten som om det er akkurat det samme hvem de samarbeider med, bare det ikke er Frp. Det skjønner jeg ikke, sier den unge Frp-velgeren.
Svar: Grunnen til det kan jeg si er at FRP aldri holder avtaler av noe slag vi inngår med dem. Her i Bergen har de allerede klart å bryte en skiftelig avtale når sutringen deres ikke ga dem medhold. Når du i tillegg til slike hendelser legger til alle de gange diverse politikere og deres politikk har fått et stempel fra FRP som ikke ligner grisen blir forholdet en del anstrengt.

En annen sier: – Det virker som mange partier er mer opptatt av å rakke ned på Frp, enn å si hva de skal gjøre sjøl, sier Olsen, som i likhet med mange av kollegene stemmer Frp.
Svar: Hvis man hadde fulgt med så er det FRp som rakker ned på alle andre. Enten det er muslimer, alenemødre, samer og andre politikere. Under valget i 2001 sa Hagen at Bondevik hadde skylden for voldtekt av norske kvinner på grunn av dagens innvandringspolitikk. Når FRP får svar på tiltale sutrer han som an liten gutteunge. Nei da Hagen og FRP er det eller har aldri vært synd på, de har bare fått minimum av det de egentlig fortjener.

Men Siv Jensen legger ikke til fingere imellom hun heller bare hør hva hun sier her: – Jeg forstår ikke hvorfor det framstilles som så livsfarlig hvis vi skulle komme i regjering. Vi er et like seriøst parti som alle andre, sier Siv Jensen.
Kremt vanelige partier forsøker ikke å ydmyke folk til enighet. Vil man bli tatt seriøst hjelper det faktisk ikke å skjelle dem ut. Dette er et råd til Frp hvis de noen gang skal forsøke seg på den biten som kalles diplomati.

Men en ting til sto det som fikk meg til å le litt: Hun forstår heller ikke hvorfor angrepene kommer akkurat nå.
Nei la meg gjette, nå har dere brukt hele høsten til å hakke løs på de andre partiene og sutre fordi de ikke vil danne en borgelig allianse med dere. Selv partiet ditt er stort Jensen så kan du ikke regne med at folk skal la være å svare på tiltale.

Vel resten av saken kan dere lese i her: http://www.dagsavisen.no/innenriks/article1893874.ece

Stikkord:

9 kommentarer

Martin

08.01.2006 kl.22:34

Jeg kan på ingen måte skjønne hvorfor dette intervjuet skulle vært positiv PR for FRP. Jeg skjønner ærlig talt ikke hva damen tenkte på.FRP vokser enda mer etter Hagen går av som leder, og jensen entrer tronen...FRP viser seg å være en større fiende for mange enn det folk kanskje noengang hadde drømt om...De har klart å lage en sosialistisk, konservativ og liberal kake som folk flest liker. Dermed må vi andre bli enda tydeligere på hva vi virkelig står for.

Knut Stian Olsen

09.01.2006 kl.02:26

Jeg har litt problemer med å se på Frp som den store farlige fienden jeg da, for meg er sosialistene mye viktigere å bekjempe enn den borgerlige retorikken for å plassere seg selv i posisjoner. For det er det mye handler om på borgerlig side nå...Jeg vet det Trond at du er mye mer i mot Frp enn det jeg er, men man kan ikke ekskludere over 20% av velgerne som idioter som ikke vet sitt eget beste. For meg sp er de 50% som stemte på SV. Ap & Sp større "idioter" enn de 20% som stemte på Frp... :)

Trond

09.01.2006 kl.02:39

Jeg kaller ikke tjue prosent av velgerene for å være idioter. Men fordi de gjør et bra valg er det ikke automatisk sagt at jeg skal sitte stille. I min versjon av demokrati er å bekjempe de kreftene man syntes er skadelig for samfunnet innfor rimelighetens grenser. Jeg ser helelr en ren ap regjering enn jeg noen gang ser frp i regjering.

Knut Stian Olsen

09.01.2006 kl.03:04

Selvsagt skal vi ikke sitte stille, hverken du eller jeg...Jeg velger å kjempe mot Ap. Sp og SV, jeg ser faktisk for meg et mulig samarbeid med Frp etter neste valg. Jeg vil heller ha et Frp samarbeid enn en ny Ap regjering...Vi blir nok ikke enige på det punktet, men det er det som er så fint med politikk også, at man ikke må være enige om alt for å tilhøre samme parti :)

Trond

09.01.2006 kl.03:05

Jo det går fint. bare synd for deg at det partit du har valgt å støtte aldri kommer til å følge deg på det punktet.

Mathias Reither

09.01.2006 kl.18:41

Trond har helt, helt rett! Frp velgere er noen egoistiske navlebeskuende, cola og øldrikkende nikotinslaver, som kun er opptatt av spritspriser, svenskehandel, besinpriser og porno, som skifter like ofte mening som været i Bergen. Derfor kan hverken de borgelige partiene, eller noen andre samarbeide med dem.Til slutt Trond: Du burde lese litt korrektur på innlegget, litt tungt språk.

Martin

09.01.2006 kl.19:43

Til Mathias: Det er noe av det mest uintelligente jeg har hørt noen si.For ikke å si usaklig. Greit nok at du ikke har sansen for partiets politikk, men alvorlig talt.

Mathias Reither

09.01.2006 kl.23:27

Martin! Jo usakelig, men man må jo se humoren også!Men i og med at du reagerer, og ikke Trond, får jeg en følelese at du er en "skap-Frp'er"? Jeg tror du har mer sans for Frp, enn det du vil innrømme.Les innlegget på ldf-ap.blogspot.com om Frp.

Martin

10.01.2006 kl.00:03

*ler*Ja skal gjøre det

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits