Ja til dialog

Er ikkeenig med Juvente, men denen gangen er jeg det. Møt opp.

STØRST AV ALT ER
FREDEN
JA TIL DIALOG!
UANSETT HVEM DU ER, HVOR DU ER FØDT, HVA DU TROR PÅ OG
HVA DU MENER OM RETT OG GALT:

BLI MED PÅ FREDSMARKERING PÅ YOUNGSTORGET
LØRDAG 11. FEBRUAR KLOKKEN 13.00
”NEI TIL VOLD! JA TIL FRED!”


Stadig større uroligheter rapporteres både i Norge og resten av verden bl.a. etter publiseringen av Muhammed-tegningene. Ambassader og konsulater i brann. Knivstikking. Masseslagsmål. Økt urolighet mellom ekstremistiske grupperinger.

En del smågrupper later til å ha stor interesse av å egge til opprør, og får bred pressedekning på dette. Det er lett å få inntrykk av at verden er i ferd med å gå inn i en sivilisasjonskrig.

Det er et ekstremt fåtall som agerer til vold og uroligheter som dette. Det store flertallet av befolkningen sitter hjemme. Nå er det viktigere enn noen sinne at vi viser ansikt!

Uansett om du ser deg selv på en side i konfliktene eller om du bare følger dem fra sidelinjen, er det på tide å ta ansvar. Vi må si et klart og tydelig NEI til bruk av voldelige midler i konfliktsituasjoner. Den nødvendige respekt og forståelse som trengs når man skal løse en konflikt kan aldri bygges av mistro og vold!

Derfor oppfordrer Juvente alle enkeltpersoner, organisasjoner, politiske partier og religiøse grupperinger av alle størrelser og typer til å bli med på fredsmarkeringen ”Størst av alt er freden” lørdag 11. februar klokken 13.00.

Vi ber om at egeninteresser legges til side for en stakket stund, slik at vi alle sammen kan stå samlet om et felles budskap; ”Nei til vold! Ja til fred!”

For mer
informasjon se
www.juvente.no/fred

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits