Stem ikke Venstre

Vær så snill, stem ikke Venstre, de er så tjukke i hue, sier TV-pastor Jan Hanvold

Jeg pleier faktisk å respektere mine motstandere. Selv om meg og Martin krangler til tider så er det ikke verre en vi kan klare å leve med det. Joda i kampens hete sies det mye rart, men slikt er det da alltid. Litt tempratur skal da en debatt ha.
 
At enkelte deler av kristen norge ikke liker Venstre burde ikke komme som en overaskelse for noen. Frihet i enkelte kretser stopper der bibelens ord sier i fra eller når de selv sier ifra.  At de selv ønsker å begrense sin frihet er en ting, men det at de skal stoppe andre sin er en helt annen. Kultur, tradisjon osv osv vakre ord som er fine å bruke når verktøykasse er tom for argumenter.

TV-pastor Jan Hanvold liker ikke Venstre og onsdag kveld langet han ut mot partiet i et direktesendt program i TV Visjon Norge. For en pastor å være må jeg si at hans argumentasjon virket en smule merkelig. IKKE STEM VENSTRE FORDI ER TJUKKE I HUE. Hjelp nå ble jeg redd gitt. Men la meg ta for meg noen av hansargumenterog vise hvor merkelige de er. .

Argument 1: Venstre er et bitte lite parti som er i stort behov av oppmerksomhet??
Svar:
Gratulerer at du har fått med deg at Venstre ikke er Norges største parti. Vi er jammen ikke langt unna å slå KRF, men det gidder du sikkert ikke å nevne.
At et parti har bhov for oppmerksomhet bør vel ikke komme som noen overaskelse eller hva?? Mener du at partier ikke skal søke oppmerksomhet, men gjøre seg mystiske og vanskelig tilgjengelige??

Argument 2:
Vi må holde på tradisjonene, det skjønner ikke de folka der. Her bruker de heller tid i Stortinget på å prøve avsette Kongehuset. Er det spøk eller alvor, hvor dum går det an å bli?
- Vær så snill, stem ikke Venstre, de er så tjukke i hue.

Svar: Ja det er selvfølgelig viktig å holde på tradisjonene. Ikke gjør noe anderledes, men kun følge boka og gjør det alle forfedrene våre har gjort. Det å faktisk møte venstre sitt standpunkt med virkelig argumentasjon gjør han ikke. Bare bruk ordet tradisjon, kultur eller kristenarv så trenger man ikke å argumentere logisk på noen som helst måte.

Nå frykter jeg ikkeJan Hanvold, men jeg undrer meg litt over han. Hvis Venstre er så lite og ubetydelig så hvorfor denne harde utblåsingen på direktesendt tv?? Utrolig hvor mye tid personer som Hanvold bruker på å fortelle mennesker hvor ubetydelige Venstre er.

Jeg skal faktisk utfordre deg til debatt Hanvold, men da håper jeg at du kan klare å oppføre deg og argumentere som et vettugt menneske.

6 kommentarer

Grenseløs

08.02.2007 kl.03:09

Vel, han har jo rett her. Ikke på grunn av de idiotiske grunnene han nevnte, men å stemme venstre og å være medlem der er idiotisk. Selv folk som Hanvold kan en sjelden gang streife sannheten...

Trond

08.02.2007 kl.03:20

Ja jeg kan forstå at Venstre proveserer enkelte, men hva med litt argumentasjon. Hanvold og sannheten er det samme som å si Bush og menneskerettigheter.

Grenseløs

08.02.2007 kl.04:55

Vel, det som er galt med venstre er at de ikke provoserer noen. I hvert fall ikke meg. Dere har ikke skjønt noe. Nå mener jeg det dog om alle partier. Menneskeheten begår sakte selvmord og dere bare sitter på gjerdet. DET, slevsagt er veldig provoserende.

Trond

08.02.2007 kl.13:19

Fordi partiet ikke proveserer deg?? Hva er det vi ikke har skjønt??Sitter på gjerdet??

Mathias

08.02.2007 kl.21:10

Dersom jeg skulle velge mellom en ren Venstre regjering og ren Krf-regjering, så ville jeg valgt en ren Venstre-rejgering.Nei, det er eventulet Krf man ikke burde stemme. Dette er egentlig ikke noe bry seg om, slike skrullinger finner man over alt.

Trond

08.02.2007 kl.22:54

Jeg tror heller ikke disse tullinegnde ødelegger for Venstre. Tvert der imot

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits