Unge Høyre vil nekte uføretrygd

Møre og Romsdal Unge Høyre vil nekte folk under 30 år uføretrygd. 

Det er nesten 330.000 personer her i landet som går på denne type trygd sier som begrunnelse. Joda det er et skremmende tall, men hva med å faktisk tenke gjennom tiltak. Trro de virkelig at man løser situasjonen disse persone havner i med å kutte vekk trygden deres??
Man kan sikkert få folk inn i arvbeidslivet igjen, enten helt eller delvis, men hva med de som faktisk er fullstendig uføre?? Skal de måtte vente til de har fylt 30 får å få hjelp??
Håper noen fra Møre og Romsdal unge høyre kan svare på dette.

2 kommentarer

Odd

09.02.2007 kl.15:40

NRK som har tatt overskriften fra en pressemelding og ingenting annet. Den inneholdt blant annet en liste med forslag til tiltak og gjorde det klart at det skulle være unntak for dem som ikke har noen arbeidsevne.

Trond

10.02.2007 kl.19:22

Pusigg at Unge høyre ikke har kommet ut med noe svar på denne artkkelen. For dette her er første gang jeg har sett noen som helst form for forklaring.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits