Jeg savner bloggblogg

Når jeg begynte å blogge hadde jeg glede av en tjeneste som kalte seg bloggblogg. Her fikk jeg blant annet en rekke tips om hvilke redskaper man kunne bruke og ulike tjenester.
Nå har ikke denne tjenesten blitt opdatert på en stund og det syntes jeg er synd. Det er ofte jeg har lyst til å gjøre mye mer ut av bloggene mine, pocaste, finne bilder som jeg slipper å betale for osv osv, men finner ikke et forum der jeg kan finne ut av hva og hvor. Jeg her enkelte ganger forsøkt å spørre leserene uten å få noen særlig med svar.
Håper de som sto bak tjenesten nå føler et lite kall igjen og eventuelt at noen kan fortelle emg om noen alternativer.

6 kommentarer

Iversen

08.02.2007 kl.17:29

Nå er det slik at blogsoft åpenbart har bestemt seg for at kunden ikke lengre sitter i førersetet, og det er kjipt for deres kunder. Jeg er ikke den eneste som fort ble lei og flyttet ut. Har du vurdert å flytte enten til eget domene eller wordpress.com? I tilknytning til wordpress er det nemlig et gigantisk nettverk og gode ressurser i forhold til forandring av design, tips til hvordan du kan sprite greier litt opp, oppskrifter på hvordan man mekker en fin implementert podcast (f. eks) osv. Det kan jo til og med hende at du kunne fått noen tips selv om du blir i blogsoft? Du sier du ikke finner noe forum, vil dette si at blogsoftforumet gav etter og la ned? Det eksisterte ihvertfall et forum før, men da jeg stakk var det veldig plaget av spam.Mitt tips er å skifte plattform, flytt enten til blogspot/wordpress.com eller ta steget til fullstendig egen kontroll med eget domene og wordpress/typepad eller andre bloggpubliseringsverktøy. Håper jeg var til mer hjelp enn jeg kanskje tror jeg har vært.

Trond

08.02.2007 kl.17:45

Har faktisk vurdert å flytte ut noen ganger, men det har blitt med tanken. Jeg har lagdt m\mye arbeid ned i sstemet jeg har etablert her på blogsoft og begynne hele den regla på nytt ser jeg som lite frstende. Nå håper jeg at noen kan komme emd en god del fete tips for oss som velger å bli her på blogsoft. Så væør så sniull folkens.

Knut Stian Olsen

09.02.2007 kl.00:08

Flytt til wordpress Trond... du kan få gratis plass hos meg, men jeg må få noen til å innstallere det for deg - det blir da med en adresse omtrent slik: minmening.net/dittnavn eller dittnavn.minmening.net :O)Ellers er det jo gratis plass hos wordpress fra før da ;O)

Trond

09.02.2007 kl.01:19

Kanskje kanskje, men jeg er så optemistisk at jeg venter å ser litt ennå. Blogsoft har da lovet en oppgradering, har de ikke??

Iversen

09.02.2007 kl.11:56

Joda, de har det. Siden mai i fjor, riktignok.

Trond

09.02.2007 kl.12:07

Jo du har jammen rett i det. Allikevel er jeg tolmodig. Mye på grunn av at jeg ikke orker åå sette igang med en kjempeøkt når jeg har brukt så mye tid her inne allerede på å bygge opp et fundament.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits