Gratulerer alle kvinner

Gratulerer alle kvinner

Gratulerer så mye med agen alle kvinner. Selv togene gir det inntrykk at nærmest alle kvinner er nei til absolutt alt og stemmer RV så vet vi andre bedre.
Hva er bedre med en gartulasjon med å vise en av de kvinnene jeg ser høyst opp til her i landet, nemlig tidligere dommer i Frankrike og rådgiver for tidligere justisminister Odd Einare Dørum nemlig Eva Joly. Dama som tok rootta på gutta i Elf konsernet selv om det kostet henne nærmest alt. Slik mot bør æres høyt.
Jeg elsker alle dere kvinner selv om dere irriterer meg grønn med deres merkelige logikk. Uannsett denne dagen er deres så feir i vei.

3 kommentarer

hervé

08.03.2006 kl.14:40

Eva Joly, une femme courageuse.... très courageuse.

Trond

09.03.2006 kl.01:51

Herve da. Jeg frostår ikke et ord

herve

09.03.2006 kl.11:36

Trond, jeg bare sa at Eva Joly var en MODIG kvinne! Elf konsernet var en "minefelt", men hun bare ga opp på grunn av politiske press! Frankrike trenger flere Eva Joly for å kvitte seg med korrupsjon...

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits