Dagbladet ute å kjøre

I Dagbladet i dag er hele forsiden dekket av at Venstre tjener penger på spille automater. Dette er jo selvfølgelig en stor skandale eller hva?? At partier som ikke lar seg kjøpe av NHO og LO faktisk på ærlig og lovlig vis forsøker å tjene penger til å drive sin egen organisasjon.
Enda mer patetisk blir det når man tenker på hva Dagbladet selv har tjent penger på i lange tider, nemlig sex og porno. Ingen god moral som dobbelmoral.

2 kommentarer

Fredrik

12.06.2005 kl.00:01

Nå gjelder jo dette bare Oslo Venstre og Oslo UV (vi vet jo hvor god økonomi den gjengen har i forhold til oss), skjønt det er ikke så ofte det kommer frem. Dessuten har denne saken vært oppe før (2 år siden), så dette er gammelt nytt: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article565896.eceTil slutt en liten kommentar: Det tar seg litt bedre ut om du setter inn en ekstra "e" i Sosial-libralistisk forum så det blir "Sosial-lib_E_ralistisk forum". Skjønt jeg ville nok skrevet "sosial-liberalt forum", men det er mer en "smakssak".

Elise

12.06.2005 kl.02:53

Oppdaget bloggen din via kommentaren din i bloggblogg og har hygget meg den siste halv timen med å lese noen av innleggene dine. Du skriver veldig godt og presist og jeg gleder meg til å lese mere!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits