Vidar Kleppe og Co bruker inntresante bilder

Vidar Kleppe og Co bruker inntresante bilder

Partiet med det inntresante navnet demokratene ( må ikke forveksles med demokratene i usa ) som stort sett består av sutrete gamle menn som ikke fikk nok makt i FRP og følte behov for å skjelle ut alle som er mørke i huden har medlt seg for fult inn i den politiske debatten.
Gøy er jo det, men jeg ble allikevel litt overasket over bildebruken deres. Vidar Kleppe er veldig opptatt av at elevene i Akershus skal få gratis pc og prisverdig er det, men sjekk bildet over da man. dette var bildet hjemmesiden til demokratene presenterte under repotasjen. entene r det ment som en spøk eller er 80 talls nostalgien i partiet der enorm. Men dette er vel den perfekte Pc for demokratene siden da ungår man at elevene kan koble seg opp til resten av verden.don

Kriminalitet er noe de også er opptatt av og da helst hardtslående menn som tar muslimer og annet rask. Da er det ingenting mer vakkert at man bruker den skikkelige 80 tall helten Don Johnsen for å vise hva de mener. Da med en skikkelig bilde fra 80 tallet også der klesmoten hans komemr skikkelig til syne.
Nå er Kleppe sin jugent et kappitel for seg selv, men jeg er spent på hvordan hjemmesiden deres er om ti år. Da er vel Mc Cyver og Derick som skal ordne opp, mens slagordet blir comandore 64 for folket.

7 kommentarer

Victoria

08.09.2006 kl.22:18

Dette var morsomt :-)

Conad

09.09.2006 kl.00:32

Commodore.... Snufs, det er nostalgi det. Men PET'en er ikke 80-talls nostalgi (selvom den nok ble brukt da også), det er 70-talls. Den kom i 1977 - og var en veldig bra maskin i forhold til sine konkurrenter på samme tid.Miami Vice var bra en gang det også.....Demokratene derimot.... Nei, jeg stopper mens jeg ennå er i godt humør.

Mathias

09.09.2006 kl.09:44

Miami Vice vises fremdeles på TV, det er ikke lenge siden jeg så en episode eller fler.

Trond

09.09.2006 kl.10:50

Jeg husker den dataen siden jeg selv var på ungdomsskoplen. I tillegg til en doning kal tiki 100. miami Vice holder som underholdning ennå. Men kun som undertholdning, ikke som referanse til politiarbeid eller kleskode.

Jerntvedt

09.09.2006 kl.11:24

Se på notisen til høyre for "Ingen nazister til Fredriksten" et stykke ned på denne siden: http://www.magasinet-monitor.net/

Trond

09.09.2006 kl.11:48

hahaha skal si jeg lo godt.

Trond

09.09.2006 kl.11:50

hahaha skal si jeg lo godt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits