Hvor ofte blir de tømt

Hvor ofte blir de tømt

Jeg lurer jammen på hvor ofte enkelte av disse resikuleringsboksene blir tømt. Dette er et lite bilde jeg tok på vei hje fra kontoret i kveld.
Neppe god miljøpolitikk lelr særlig sikkert heller.

12 kommentarer

Lasse G. Dahl

09.11.2006 kl.11:43

Slike resirkuleringsanlegg er en del av den offentlige renovasjonstjenesten. Det er dine lokalpolitikere som enten styrer denne tjenesten direkte, eller har ansvar for å stille krav til den dersom den er satt ut til andre.Et leserinnlegg til en lokalavis, gjerne med kopi av brevet og dette bildet til gruppelederne i kommunestyret eller områdestyret der du bor, kan nok ha sin virkning.

Trond

09.11.2006 kl.13:54

God ide. Det kommer jeg til å gjøre.

Mathias

09.11.2006 kl.15:48

Dette er ikke det eneste problemet, det er også et problem alt bosset som flyter både i sentrum og i bydelene, som dagens byråd nekter å ta tak i fordi det er i områder hvor det er lite turister. Dette er særlig et problem i Loddefjord, som du kan se på linken.

Trond

10.11.2006 kl.01:47

Vel nå gjorde vel ikke ap story når de hadde byrådet heller. De har heller ikke kommet med stort kreativt i bystyret heller, så her er det nok en felles ansvarsfraskrivelse fra samtelige partier.

Birger Senås

10.11.2006 kl.09:26

Hei Trond, din venn Birger her :-)... Mange politikere er veldig moraliserende og dobbeltmoraliser. Mitt spørsmål til deg som politiker Trond er... :Når du gikk forbi søppelconainerne tok du med deg posene som stod utenfor og kastet de i en annen container som var i nærhenten. Eller bare gikk du forbi?Jeg bare lurer, er veldig interessert i å se svaret fra deg på dette.Beste hilsen Birger Sensås.

Trond

10.11.2006 kl.11:08

Hei Birger. Du ser ikke ut til å lagt inn årene ennå. Vet du hva, ni jeg skal ta den senere. Kall den en liten overaskelse. Dette var poser fulle av flasker og jeg har faktisk ikke oversikt over hvor alle disse containerene sto. Siden denne allerede var full regner jeg med at de andre var det også.I tillegg var det litt lang vei hjem til laksevåg fr sENTRUM. mEN DU VT JO VELDIG GODT HVOR lAKSEVÅG ER ELLER HVA bIRGER.

Mathias

10.11.2006 kl.12:21

Trond! Det får tiden vise, jeg jobber internt med problemet i AP, så får vi se. Dessuten har jeg sendt brev til byrådet og Brekkeflat har tatt dette opp i bystyret uten at noe er gjort.

Birger Senås

10.11.2006 kl.12:59

Du kunne vel pantet de flaskene og fått penger for det, eller? Sånn må vi andre tenke som stemmer FRP, vår egen lykkes smed i livet, og ikke bare forvente at andre skal betale regningen for oss....Joda, jeg vet veldig godt hvor Laksevåg ligger, tar bussen fra der hver morgen jeg:-)....Se etter en med FRP paraply og FRP button, + jakke som jeg fikk under valgkampen i fjor høst.Ha en strålende weekend Trond!Beste hilsen fra Birger Senås.

Trond

10.11.2006 kl.13:06

Mattihas: Høres meget bra ut. Håpes du lykkes. dette er jo en sak man kan sammerrbide om som Ap og venstremann uten at det skulle bli de stiore ideologiske kranglene.Birger: Nå har det seg slik at dette var flasker som ikke kan pantes. Hvis du hdde sett nøærmere på bildet hadde

Mathias

10.11.2006 kl.16:09

Trond! Den er god, jeg kommer tilbake til saken senere.

Mathias

10.11.2006 kl.18:04

Trond! Så du filmen "Bossbyen Loddefjord" på våres nettside?

Trond

10.11.2006 kl.23:17

Nope, men det skal jeg ta meg tiden til å gjøre i løpet av helgen

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits