Den endelige løsning


Jeg har de siste året blitt alvorlig lei av hele midtøstenkonflikten. Jeg har selv engasjert meg sterk i perioder og fått kommentarer som jeg helt ikke vil gjenta her.
Grunnen til at jeg nå er t trøtt av det hele er ikke på grunn av skuffelsen over at Hamas vant valget, men trekkene til begge parter i konflikten. Seieren til Hamas kommer til ( dessverre ) til å styrke Høyresiden i Israel, så har vi det hele i gang igjen. Nå er det nok enkelte kristne grupper i Norge som syntes dette er fint og vakkert, men viser jo at det er langt mellom liv og lære i de miljøene.
Så hva skal den endelige løsningen bli?? Jeg har faktisk et forslag og dette r å bygge en mur. Ikke mellom de to partene, men rundt begge to. Deretter stopp alle pengeoverføringer til begge parter og hvis dem hvordan deres dumhet vil ha seg på økonomien. Jeg har faktisk den tro at det kan funke. For det er rart hvor fredelige og kompromissvillige folk blir når de oppdager at de ikke får fylt lommeboken sin.

5 kommentarer

Martin

09.02.2006 kl.21:18

Sørgelig at Hamas vant. Jeg tror helt klart du har rett i din antagelse. Høyresiden vil bli styrket i Israel, og så har du to ekstreme ytterpunkter som "forhandler".

Knut Stian Olsen

10.02.2006 kl.04:09

Ja det er synd at hamas vant valget. Men de ble demokratisk valgt og vi i vesten, som ivrer for demokratiet, bør respektere det valgresultatet...

Martin

10.02.2006 kl.09:59

Til Knut Stian: Selvfølgelig bør vi det.

Zultanen av Briskeby

14.02.2006 kl.00:00

Ja, i selvfølgelighetens navn bør vi det....blub blub.Den avføringen man her bobler over med er den indoktrinerte vrangoppfatningen om demokrati.Noen får en sår tiltrngt rus av å fremstå som en Landsfader og i en selvinnbilt objektivitet messe om likhet og toleranse. Selv om vi diskuterer Satan selv...

Trond

14.02.2006 kl.00:15

Utrolig morsom mann du er her sultan. er dette hobbyn din?? legge igjen intetsigende kommentarer med linker til ekle bilder??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits