Jeg er også som folk flestFrp representer alle de sinte, de diskriminerte, de som stor opp om morgenen og går på jobb osv, osv. Disse argumentene har haglet ned i bloggen min de siste ukene. Det er ikke grenser for hvor gode Frp er og hvor naive alle vi andre er. Viss Frp er som folk flest, da blir spørsmålet hvem er da alle oss andre?

Står ikke vi opp om morgenen, jobber, betaler skatt, opplever vold og kriminalitet eller blir behandlet dårlig av ”systmet” i perioder. Er kun vårt syn på rettferdighet et angrep og latterliggjøring av Frp??

Jeg har aldri trodd at Frpere er dummere en meg. Jeg har opplevd å finne idioter i alle partier, men det jeg ikke forstår med Frp er hvorfor krever dere slik underkastelse?
Hvorfor krever dere at folk må mene det samme som dere fordi dere har stor oppslutning?

Det å være den forfulgte, opprøreren eller en eller annen form for outsider har alltid vist seg å være en populær kappe å bære for den som ønsker makt. Dette er ikke er særnorsk fenomen og det er ikke å folk som har vunnet seg makt gjennom historien fordi de har snakket myndigheter midt i mot. Dette har enkelte ganger ført godt med seg, som da ”motkultur partiet” Venstre sto i mot Embetstaten og innførte parlamentarismen, selvstendigheten og det moderne norske demokratiet. Men dessverre også mange ganger dårlig ting med seg. Bush er et strålende eksempel på hvordan demokrati også kan føre til mindre demokrati, men nok om ham for denne gangen. Han får og skal få mengder med oppmerksomhet på bloggen anti-konservativt forum.

De som trakasserer folk flest er egentlig Frp og her er noe av beskyldningene som har kommet mot meg og andre motstandere av Frp igjennom tidene.


- Deres politikk fører til voldtekt av norske kinner

- Miljøbevegelsen er en stor konspirasjon

- Vg og media driver kun hetsekampanje

- Folk mobber og driver hets med Frp


Hver eneste gang man møter Frp med et spørsmål eller kritikk er det slike bemerkningen vi får høre. Men det stopper ikke der, vi kommer aldri utenom hvorfor ingen andre partier vil samarbeide med Frp. La meg ta to eksempler tydeliggjør dette.

Eksempel 1: For noen år siden ble et budsjettforlik med Frp gjort. Dette var en avtale som alle måtte gi og ta litt som man må gjøre i alle i avtaler. Hva gjorde Frp?? Jo da noen uker etterpå inngikk de barnehageforlik med opposisjonen og klarte dermed å trenere det budsjettet de selv hadde vært med på. Men var det deres skyld?? Neida selvfølgelig vi det alle de andre borgelige partiene som ikke respekterte frp og media som bare hetset dem sin skyld.

Eksempel 2: Her i Bergen gjorde vi en avtale med Frp for å få dem til å støtte et borgelig byråd. Den var til og med skriftlig og vi trodde dermed at saken var grei. Men etter valget i høst hadde fra endret mening og ville plutselig med i byrådet noe som ikke var en del av avtalen så overhodet, så dermed trakk de seg. Var dette Frp sin skyld?? Neida igjen var det alle andre sin skyld og forakt mot Frp.

Jeg kunne tatt å fylt på med  eksempler, men håper folk nå skjønner hva jeg snakker om. Frp har kun seg selv og ingen andre å takke for den posisjonen de slev har satt seg i.

Man snakker om hetsing, men hva er egentlig det??
- Er ikke fremstillingen av Muhammed som pedofil trakkasering??
- Fremstillingen av Afrikanere som en rase som har et sugerør ned i den norske statskassen diskriminering??
- Fremstilling av andre politikere som naive, dumme og det som verre er diskriminering??

Nei diskriminering av Frp og folk flest er når du imøtegår disse beskrivelse og gir svar på tiltale. Diskriminering er det når du kjemper for et annet politisk syn og samfunn. Da er det diskriminering i følge Frp av folk flest.

Men her bør Frpere tenke seg om. Folk flest stemmer ikke Frp og med deres holdning trakkaserer de faktisk nærmere 70 prosent av den norske befolkning som ikke tror på deres politiske løsninger eller politikeres evne til å gjennomføre dem. Eller rettere sagt Frp

10 kommentarer

Arild Holta

10.07.2006 kl.04:57

Hadde jeg sett det riktig å stemme, ville jeg stemt FrP.

Erik Strand

10.07.2006 kl.11:41

Stemme FrP? I likhet med de andre partiene på Stortinget har de beskyttet organisert kriminalitet og maktmisbruk. Det omfatter også barnevernet, som FrP den siste tiden har villet øke bruken av. Jeg foreslår at du leser her: http://home.no.net/fampo/generellinfo.doc og stiller spørsmålet om hvor FrP har vært. I flere av partiene utenfor Stortinget finner vi politikere som vil arbeide mot disse forholdene. Det kom frem bl.a. da jeg sendte ut et åpent brev til stortingskandidatene på vegne av FAMPO i fjor. For min del (som velger i Vestfold) stod valget mellom Demokratene og De Grønne, og jeg bestemte meg for å stemme på sistnevnte.

Arild Holta

10.07.2006 kl.13:14

Det har den senere tid kommet mange signaler på at FrP endrer kurs i barnevernsaker. Alvheim er jo død og Karl I Hagen tilbaketrukket. Noen av sakene er direkte foræderi av velgerne som har stemt på de grunnet partiprogrammets barnefjernskritiske holdning.Skal de komme i regjeringsposisjon må de vel tekkes fagbevegelsen...Demokratene og De Grønne mangler innflytelse i "min" del av Norge. Jeg har derfor ikke vurdert partiene nøye.Imidlertid var begge på BarnasRett.no sin liste over parti som var kritiske til barnevernets maktmisbruk.Håper nå at DLF (forum.dlf.info) kan komme på en slik liste. Setter de seg nok inn i bv-problematikken, så vil de oppdage at det strider radikalt mot deres objektivistiske ideologi.

Trond

10.07.2006 kl.14:24

Organisert kriminalitet?? Nå er du i ferd med å lette litt gjennom taket her Erk. Greit å kalle poliytikken for dårlig, men å sammenligne den med organisert kriminalitet??Vlag mellom de grønne og demokartene?? Det er partier i nesten alle skaer står milevis f5rahverandre. Miljø, innvandring, syn på lokaldemokrati osv osvHolta: Når du er inne på DLF er det vert å vite \at en en hovedpersonene i partiet som bor her i Bergen er med i noe som heter objektivistforeningen.

Erik Strand

10.07.2006 kl.15:32

Da jeg brukte ord som organisert kriminalitet, så siktet jeg ikke til politiske standpunkter jeg er uenig i - heller ikke politikk jeg er sterkt uenig i. Jeg siktet til forhold som rammes av straffeloven, og som minst burde ha ført til åpne høringer i Stortinget, dersom ikke politikere og media hadde valgt fortielse. Du kan jo lese Dag Hiåsens rapport "Ytringsfrihetens pris i Det skjulte Norge" eller "Ran og nøytralisering. - Stat i staten-klanens velferdsstat" på FAMPOs sider.Joda, jeg vet at de to partiene er meget ulike. Men når de andre partiene svikter på det mest fundamentale, må man velge slik man ikke ville ha valgt ellers.

Arild Holta

10.07.2006 kl.23:34

DLF er jo svært opptatt av Ayn Rand og objektivismen. Objektivismen blir ofte definert som libertarianisme. DLF definerer det imidlertid som liberalisme.De grønne og demokartene kritiserte barnevernet og maktsystemet. Det gjør at "Fampo-folk", barnevernsmotstandere etc trekkes mot dem. Selv om de ligger langt fra hverandre.

Bjarne

15.07.2006 kl.16:17

Hva med å ta deg bedre tid til rettskriving. Det er veldig lite imponerende å lese blogger som tar opp seriøse emner, men som ikke gidder å skrive korrekt.

MAX ANUS

24.07.2006 kl.19:00

Jaja, velkommen etter da, medlemskapet koster kr. 150 i året, da får du også tilsendt 11 stk. aviser av avisen fremskritt. For siden du innrømmer at du er som folk flest, ja da stemmer du vel FRP nå da.

Petter

24.11.2006 kl.08:38

Det er litt interessant at Trond Tveiten benytter så mange krefter på å rakke ned på FrP. FrP har sine svin på skogen, men realiteten er at man kan bytte ut partinavnet i nesten en hver sak og finne en tilsvarende situasjon for samtlige partier. Jeg tror FrP-politikere er som politikere flest; smålige, maktsyke, egennyttige og småkorrupte.

Trond

24.11.2006 kl.13:08

N[ snakker du som en frper i kjent til. Frp er et av landets st;rste partier ohg de t[ler ikke [ bli satt under noen som helst form for kritisk ;kelys. I tillegg har jeg gjennom snart 14 år i politikken sett en del fra innsioden så jeg vet hva jeg snakker om. Det finne dritt overalt i samfunnet, men det unskyldner ikke frp så overhodet.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits