Knut Stian Olsen er en fantastisk mann

Jeg har ikke hoppet ut av skapet allikevel føler jeg det er på tide å gi en aldri så liten hyllest til en mann som jeg har lært å kjenne her inne på internett. Hvordan vi egentlig ble kjent første gangen lurer jeg på, emn jeg tror det hele begynte med en kommentar fra Knut Stian, deretter har vi hatt lange og fine samtaler på msn.

Så hvorfor kommer jeg med en slikt innlegg nå, jo fordi en blogg som kaller seg kongepils nå har skrevet et innlegg av den usakelige sorten der Knut Stian for gjennomgå.

Knut Stian sin irritasjon over telefonselgere ser ikke ut til å falle i god jord hos kongepils. Siden kongepils hadde en dårlig dag på jobben med få salg. Jeg er faktisk enig med Knut Stian i kritikken og er glad for at kongepils solgte lite. Dere telefonselgere er en utrolig irriterende rase med mennesker som jeg håper på forsvinner.

Det at Knut Stian er ex-narkomann og venste medlem ser ut til å irritere han enda mer. Det faktumet at mennesker faktisk har klart å overvinne en dårlig fase av livet sitt og kommet seg videre burde heller være noe man er glad for. Jeg syntes det er fint at Knut Stian har kommet med i Venstre og hans bakgrunn kan være med på å lære oss alle å komme litt i dybden av hva mennesker med et rusproblem opplever.

Jeg skal ikke ta for meg hele innlegget, men to ting til er verdt å nevne. Kongepils ser ut til å grenseløst irritere seg over at Knut Stian sender brev til etater og han han publiserer dikt. For det første syntes jeg det at Knut Stian sender brev til etater er bra. Bedre faktisk å stille spørsmål til de rette myndighetene enn å kun spekulere vilt som enkelte gjør. Det at Knut Stian velger å dele følesene sine med oss gjennom dikt er også sunt. Jeg skjønenr ikke at han tør for jeg hadde aldri gjort det. Jeg har skrevet en mengde av dikt i 14 år, men har aldri turd å publisere et eneste et, men nå er ikke føleser min sterke side heller,

Kongepils er en sint lten revlusjonær, så han stempling av folk som idioter  tar jeg like seriøst som en viss barneversmostander som har skrevt her i perioder sine usakelige angrep på gud og hvermann. Men underholdende er det og det bør minne oss hvorfor kommunismen og særlig RV og for å ikke snakke om kommunismen har så liten oppsluttning som de har.

Jeg gleder meg til videre blogging fra Knu Stian. I hans politiske  blogg, i hans diktblogg og i vår fellesblogg anti-konservativt forum.

16 kommentarer

Tiqui

09.12.2006 kl.16:47

Innlegget til Kongpils er jo så usaklig at han innrømmer det selv - i innlegget, og samtidig driver en megareklame for Knut Stian! Intet mindre enn fire poster hos Knut Stian har han linket til i neste innlegg. Man får jo ikke bedre reklame.. ;) Kanskje Kongpils burde begynne å selge blogg-reklame-poster i stedet for magasiner? Det klarer han helt tydelig!

Cypherus

09.12.2006 kl.17:13

Er telefonselgere en egen rase? Smart!

Even

09.12.2006 kl.17:35

Tiqui: God ide, jeg er åpen for tilbud :)Trond: haha, det at du hevder at grunnen til RVs lave oppsluttning er at jeg poster usaklige og morsomme inlegg på bloggen min sier vel mer om deg og din totale mangel på humor, skriver kansje en post til/om deg i morra om jeg får tid

Trond

10.12.2006 kl.00:03

Niks men at ruere i stor grad gjør akkurat som deg. Når var det ruere fuikk humor?? Jeg ahr noen fine historier fra den gang vi hadde sommerleir ved siden av RU sin. Jeg tro vi aldri har ledd spå mye i vårt lange liv som vi gjorde i unge venstre da. Men den lave oppslutningen kommer også mye på grunn av dere har en idelogi som gikk av med moten i 89.

Even

10.12.2006 kl.01:47

Da kan jeg glede deg med at vi ler av dere hele tida.Når lederen av moderpartiet deres må gå offentlig ut og erklere at enkelte av deres meninger på ingen måte samsvarer med moderpartiets politikk så sier vel det en smule om UV?Men bare stå på, vi trenger noen til å sloss for polygami og legalisering av hasj. Dere gjør en kjempejobb!

Trond

10.12.2006 kl.01:54

Ja det gjør dere sikkert. Det at moderparti og ungdomsparti aer forskjeligge på enkelte punkter er faktisk meget vanlig. Ja trenhger fakktisk noen ekte radikale partier som tør å endre skaer og ting i samfunnet,. Ikke en gjeng rødgardister som fortsatt tror de lever på tredvcetaller og som sliter med å ta avsntand fra all den dritten de har støtet opp gjennom årene. Unge Venstre gjør faktisk en kjempejobb, deu er hjertelig velkommen på en studeisirkel får å lære litt.

Even

10.12.2006 kl.12:50

Ja det er vanlig ja, men det er høyst uvanlig at moderpartiet må gi ut og si at det på ingen måte samsvarer med partiets politikk.Du er jommen meg litt av en type. VI må gå ut i mediene ca en gang i halvåret og ta avstand fra hva AKP, Stalin, Mao og alle de andre gjorde. Ved og hevde at vi er "en gjeng rødgardister som fortsatt tror de lever på tredvcetaller" gjør ikke noe annet enn og vise din totale mangel for fårståelse på politikk.

Trond

10.12.2006 kl.13:03

Egentlig ikke n[r man tenker p[ hvordan unge venstre sine synspunkter har blitt brukt mot moderpartiet blandt din gruppe. Glemmer aldri valget 1997.Patetiske med deres avstand fra saker og ting er at hver gang dere tar avstand eller forsøker å ta avstand så angriper dere media for uthenging i kjent Carl I Hageb Stil. I tillegg til at deres kjente fjes fremstiller det som uskyldig ungdomsflørt. Skulle likt å sett tidligere ny nazier si det samme.

Even

10.12.2006 kl.13:57

Dette vet du at ikke er sant. Vi er helt klare på at våre forgjengere har støtta feil folk, det vi nok kan reagere på et at media fortsatt går ut ifra at vi støtter Pol Pot, selv om vi har avkrefta det utrolig mange ganger.

Trond

10.12.2006 kl.14:17

Jas[ sier du det?? Husker du oppslaget i Dagbladet for en stund tilbake angående en journalist som hafdde sjekket litt opp i hva dere drev med på 70 tallet?? Akp gikk jo fullstendig amok når det gjaldt kritikk. PPå samme tid gikk ffolk ut å bagitaliserte hva som hadde foregått. Du godt syntes dette er latterlig, men sant er det desverre.

Even

10.12.2006 kl.14:36

Nå er ikke jeg med i AKP så jeg kan ikke uttale meg om dem. Men jeg skjønner virkelig ikke hva du sikter til, kan du vise meg noen tilfeller hvor AKP har gått "amokk"?

Trond

10.12.2006 kl.15:15

http://www.klassekampen.no/kk/index.php/news/home/artical_categories/nyheter/2003/july/krever_at_hagtvet_trekker_paastander

Trond

10.12.2006 kl.15:16

Mere vil komme etterhvert

Even

10.12.2006 kl.15:24

Det er da ganske stor forskjell på å gå "amokk" og det og kreve at han beviser det han hevder. Det har alldri blitt påvist at AKP drev med våpentrening, og det å hevde at AKPere var villige til å ta livet av venner og familie er ganske drøyt. Om du prøver og tenke deg litt om så skjønner du kansje hvorfor Jorun G reagerer.

Mathias

10.12.2006 kl.17:49

Ja, han er jo fra en historisk by i Venstresammenheng; splittelsen av Venstre pga. EF-saken i 1972.

Knut Stian Olsen

10.12.2006 kl.23:35

Det stemmer det Mathias, men jeg har ikke vært her så lenge da. Barre siden høsten 2003 :o)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits