Stå på Bondevik

Når skal denne mannen egentlig få fred?? Nå fornærmet han mange i sin tid da han valgte å inngå samarbeid med Venstre og Høyre, men nå som valget er tapt bør ikke kritikken mot han snart stoppe.
Jeg har lest gjennom flere blogger som latterligjør Bondevik sitt inativ om å starte et fredssenter, noe jeg ikke forstår så overhodet. Uansett hvor uenig man måtte være med kristen synet til fyren er han en dreven politikker med lang erfaring fra politikken. Er det noe poeng at man ikke skal benytte seg av god kunnskap fra politikere selv om de har avsluttet sin karriere som statsoverhoder. Nå skal jeg ikke sammenligne Bondevik med Jimmy Carter eller Bill Clinton, men ingen kan vel komme å si at ikke deres innsats etter de gikk av som president ikke har vært nyttig.
Jeg ønsker innativet til Bondevik hjertelig velkommen og jeg tror fyren har mye å kunne bidra med. Før folk starter en heksejakt på mannen, så gi ham en sjanse.


 

15 kommentarer

Knut Stian Olsen

10.01.2006 kl.23:29

Enig med deg. Der er da også mye bedre med ett fredsinitiativ for mye enn ett for lite synes jeg. Jeg ønsker Bondevik lykke til...

Vegard

11.01.2006 kl.07:34

En hver som klarer å føre Norge inn i krig fortjener hets. At Bondevik skal opprette et fredssenter er like hyklersk som at Jimmy Carter gjort det.

Martin

11.01.2006 kl.08:29

Jeg ønsker han lykke til og synes det er fint at han tar dette initiativet.

Trond

11.01.2006 kl.09:19

Bondevik sine kriger var for å bevare freden og kamp mot terror. Bobmingen av Serbia var faktisk helt nødvendig for å ungå det som skjedde i konsetrasjonsleirene under den andre verdenkrig på nytt.

Mathias Reither

11.01.2006 kl.10:23

Men agrumentasjonen til blåbloggerne er hele tiden de "hellige" skattepengene. Det er som kopi fra amerikansk valgretorikk hvor de alltid snakker om "the american taxpayers", og det er samme tankegang som gjennomsyrer de blåbloggerne. De forfekter bare innhold, i den grad de kan vinne politiske poenger. Derfor, til tross for at jeg ikke likte Bondevik II regjeringen, var det statsrådene fra de to minste partiene som hadde noen visjoner, noe innhold. Statsrådene fra Høyre, var noen tomskallinger, uten hjerne. Derfor sier man ofte "Høyre for høns", meget dekkene. Det er også denne kritikken også, uten hjerne. Selv om jeg var lei av Bondevik på slutten, så kunne jeg aldri tenke meg å gidde å skrive et lengre innlegg om dette fredssenteret. Man kan selvsagt diskutere effekten av det, men et fredsinitiativ er bedre enn ingen. Dessuten; hva er alternativet? At Bondevik, og de som ansettes belaster aetat for penger, uten å gjøre noe nytte. Sett i lys av dette, kan man jo anta at noen nyutdannete akademikere kan få en arbeidsplass ved dette senteret. På denne måten er jo senteret bra arbeidsmarkedspolitikk. Oppnår det ingenting, så blir det vel lagt ned av seg selv, men det da verdt et forsøk å gi senteret en sjanse.

Conad

11.01.2006 kl.14:14

Mathias: "Statsrådene fra Høyre, var noen tomskallinger, uten hjerne. Derfor sier man ofte "Høyre for høns", meget dekkene"Du burde vel være litt mer forsiktig i ordvalget om du skal ha noe håp om å bli tatt seriøst...?Vegard - fortjener Neville Chamberlain hets for å ha startet 2. verdenskrig ved å erklære Tyskland krig 3. september 1939 (eller var kanskje "peace for our time" i september 1938 værre)? Enig i at krig er ille, men er det det værst tenkelige?

Elisabeth

11.01.2006 kl.19:09

Hei Trond.Tror som deg at Bondevik kan ha mye å bidra med.

Mathias Reither

11.01.2006 kl.21:54

Til Conad!Har Erna Solberg noen hjerne? Nei, hun er en typisk tomskalling.Har Jan Petersen noen hjerne? Nei, han er en tomskalling. (selv om jeg ikke er helt fornøyd med Jonas Gahr Støre heller de siste dagene, med sin brevskriving til USA utenriksminister, hvor han innleder med "Dear Condi", som hun var en fjern kusine, men klart mer oppegående enn Petersen).Har Per Kr. Foss hjerne? Jo, kanskje. Men han er en skikkelig blære. Har Kristin Clemet hjerne? Nei, typisk tomskalling, som tror at jo mer man tester en elev, jo bedre blir han eller hun. Det med de nasjnale prøvene viser jo at hun er en tomskalling. OSV. OSV. HØYRE ER FOR HØNS!

Martin

11.01.2006 kl.23:07

Til Mathias: Så du tror ikke man finner noen "tomskallinger" i ditt parti også? =P

Conad

11.01.2006 kl.23:50

Takk for en grundig og god analyse av Høyre-ledelsens interlektuelle kapasiteter. Du skjønner at slike uttalelser sier endel om dem som kommer med dem også? Eller, kanskje ikke....

Mathias Reither

12.01.2006 kl.13:36

Helt riktig. Min intellektuelle kapasitet er mer en tilfredsstillende, og jeg har ingentign å skamme meg over.

Conad

12.01.2006 kl.14:23

Fint det, Mathias. Fint det.

Torstein Viddal

12.01.2006 kl.16:00

Dette er jo en vakker flokk med fredsduer...Jimmy Carter: Stiftet det islamistiske broderskapet som senere skulle bli til al-Qaida. Mottok endelig Nobels fredspris i Oslo i 2002.Bill Clinton: Grisebombet og spredde utarmet uran over Serbia på grunn av en sædflekk og et manipulert bilde av piggtråd. Omgjorde forsvarspakten NATO til en utagerende, aggressiv, grisebombende angrepspakt.Kjell Magne Bondevik: Sendte Norge i krig for første gang siden annekteringen av Jemtland i 1111. Fulgte opp massedrapet i Serbia med lystmord i stor stil i Afghanistan og Irak. Innrømte 4 år etter Serbia-krigen at Serbia-krigen var en krig, samt at bombene trolig gjorde vondt før de drepte dem de traff.

Trond

12.01.2006 kl.16:30

Nå har konspirasjonsteoriene dine tatt overhånd. Bombe Serbia var en helt legitim handling for å forhinde en ny masseutryddelse av mennesker alla Sebrinica eller Austwitch.Sist jeg sjekket var Jimmy Carter i ledelsen av verdensorganisasjonen for Babtiser og ikke muslim.

Mathias Reither

13.01.2006 kl.00:37

Helt riktig. Det finnes grenser for konspirasjonsteorier! Krigen i Serbia var en helt ok handling, da antall menneskeliv som gikk tapt var ingenting i forhold til Irak.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits