Tusen hjertelig takk Vidar Kleppe

Ble du skremt no?? Vel å ta det helt med ro for dette er egentlig ikke så farlig som du tror. La meg ta det hekle fra begynnelsen, nemlig en august dag i 1993. Jeg hadde knapt nok vært med i Unge venstre mer enn fem måneder og var rimelig fersk i gamet der jeg ble kastet ut i stortingsvalgkamp. Det var den den gangen absolutt alle lo av oss og i likhet med i dag fortalte oss at partiet snart kom til å gå under, men nok om det. Dette var før den store utrenskningen i Frp skjedde og alle liberalistene (de virkelige liberalistene, ikke dagens kopier) ble kastet på hodet og ræva ut. Det var en debatt i Ibsenhuset i Skien der blant annet innvandring og integrering sto på dagsorden. Før debatten ble jeg sittende utenfor med en kompis av meg som på den tiden var leder i FrP i Telemark og er fikk jeg møte mannen som skulle prege mitt valg videre, nemlig Vidar Kleppe. Etter å ha bommet en røyk fra ham og hørt han gi Annette Thommesen huden full begynte jeg faktisk å lure hva jeg hadde begitt meg inn på, men jeg gikk og satt meg ned i salen for å høre debatten. . Jeg var ikke sikker på den tiden om dette var det jeg ville gjøre i livet mitt, men under debatten ble jeg meget klar på det. Etter å ha hørt Kleppe og hans syn på menneskeheten bestemte jeg meg for at så lenge slike tankegods for muligheten til å gro skal jeg stå på barrikadene. Tenk dere det, hadde ikke Vidar Kleppe vært i Skien den augustdagen for 13 år siden er det ikke sikkert jeg hadde skrevet bloggen min her i dag. På en måtte bør jeg vel nesten takke ham eller hva??

7 kommentarer

Bjørn Magne Solvik

10.05.2006 kl.18:07

Den mannen har gitt alle og enhver noen minner. Bra blogg!

Trond

10.05.2006 kl.22:23

Tviler ikke på det. Når skryt kommer fra selve sjeflibralisten bør jeg være stolt.

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

10.05.2006 kl.22:34

Hei Trond, hvis du snart bestemmer deg nå så skal jeg sende en boks is over fjellet til 17 mai.1. Du har kritisert Kong Carl for å være nådeløse med og kaste ut ekstrimister fra partiet, at han er diktator og en dust osv.2. Du kritiserer her Vidar Kleppe for å ha en forkastelig menneskesyn ++ som førte deg inn i politikken.Så, hva bestemmer du deg for, A) Har du forståelse for at KOng Carl kastet han ut av partiet med ræva først?B) Eller syns du Kong Carl er en diktator for å ha gjort dette?

Trond

10.05.2006 kl.23:18

bla bla bla. Les det jeg skriver kjære Birger. Selv om du prøver å leke retoriker alla Hagen så er du langt fra det. Jeg har svart på spørsmålene dine for lenge siden, men du kommer sikkert til å gjenta de til du tror du får svarer du kan tolke din vei.

Erlend

11.05.2006 kl.01:58

Trode ikke jeg skulle komme til å tenke positive tanker om Vidar Kleppe... Men, nå er også han sent en stille takk...

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

11.05.2006 kl.16:21

Da er vi enige da.Hvordan mener du venstre skal legge strategien frem mot valget i 2009 da?

Trond

11.05.2006 kl.16:27

Få frem mye politikk for folk flest.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits