Er Tv2 så tøffe

Tv2 sender dokumentaren Naive Norge. Dette fører selvfølgelig til protester blandt en del, selv om jeg syntes det hele ikke er noe problem.
Morsomste er når folk kaller TV2 for modige. Tv2 vil ikke sende den norske dokumentaren smaken av hund som ble vist på Biff i år. Den omhandler hvordan landbruksorganisasjonene, prior og Gilde egentlig driver.  Rart det der.

4 kommentarer

Grenseløs

10.12.2006 kl.02:17

Den som forveksler tv2 med dyptgående «journalistik» er temmelig dum i mine øyne. De har noen øyeblikk som alle myhetsredaksjoner har, men ikke mer enn de MÅ ha for å bli tatt noenlunde alvorlig.

Martin

10.12.2006 kl.03:04

"Naive Norge" handlet ikke om innvandringen. Den handlet om en frisør på Holmlia med fordommer han ikke klarte å riste fra seg uansett hvor mange fine innvandrerungdommer han traff. Jeg er glad jeg om tv2 våger å være skeptisk iforhold til dagens innvandring, men da får de jommen meg være saklige også..

Trond

10.12.2006 kl.13:05

Nå var heller ikke dette poe\nget Martin. Saken er det tv2 tille seg. 'ikke er så tøffe som de prøver å fremstile seg. De tør å å sende en dokumentar om innvandring noe som i seg selv ikke krever noe mot, men nekter å sende en dokumentar som viser hvordan norske selskaper og landbrukssamvirke driver med løgn.

Martin

10.12.2006 kl.15:18

Sant nok...og det samme gjelder jo for NrK. Det så vi angående Erling Borgens dokumentar.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits