Guantanamo sitt fire års jubileum

fangeleir 3fangeleir 2fangeleir 1Guantanamo

Det er nå fire år siden fangeleiren Guantanamo ble opprettet. For dem som ikke vet dette r dette en konsetrasjoinsleir opprettet av president Bush for å straffe eventuelle terrorister.
Disse personene går selvfølgelkig ikke under den vanelige rettsikkerheten som vanelige fangeri Usa har,eller som en av Bush sine håndlangere sa det så pent: Vi kan ikke risikere rettsikkerheten står i veien i kampen mot terror.
Se godt på disse bildene så vet dre hva slag type politisk regime som FRP deler av høyre støtter aktiv opp om og selvfølgeliug Venner for Amerika er store tilhengere av.
Å gjør regjeringen noe som helst?? Nope i likhet med forrigge regjering er dette et glemt kappitel.
Av og til skammer jeg meg virkelig over å vært med i det politiske systemet i over 10 år.

7 kommentarer

HERVé

11.01.2006 kl.18:25

"kampen mot terror"? Jeg se vel på bildene, men jeg vet ikke hvem er egentlig de alvorligeste... Det er faktisk to forskjellige kulturer, religioner og... fanatismer som kjemper mot hverandre. Hvor er kampen mot terror???? Hva er terror? September 11. eller krigen i Irak? Jeg vet at september 11. var forskrekkelig, men kan ikke man gjøre noe mot terror untatt... terror??? Utopia eller dystopia? Margaret Atwood hadde rett i "The handmaid's tale" dessverre... (du må lese bøken!) Bye!

Mina

11.01.2006 kl.19:37

Huff...For all del, med ondt skal ondt fordrives...

Trond

11.01.2006 kl.19:51

jepp og se hvordan det går.

Conad

11.01.2006 kl.20:44

Frihetens fyrtårn..... Merkelig egentlig at noen er villige til å kaste alle sine verdier overbord i kampen for de samme verdiene. Hvorfor kjempe for menneskerettighetene hvis man ikke er interessert i å følge dem?

Mathias Reither

12.01.2006 kl.13:31

Hurra! Hurra! Hurra!

Torstein Viddal

12.01.2006 kl.15:42

«If this were a dictatorship, it'd be a heck of a lot easier...just as long as I'm the dictator.»George W. Bush during his first trip to Washington as President-Elect, Washington, DC, Dec 18, 2000Siden dengang har han bedt om - og fått - svært vide fullmakter, slik at det er blitt langt lettere, fx å holde folk i 4 år uten lov og dom, eller bombe to land som ingenting hadde å gjøre med 11. september.

Martin

12.01.2006 kl.21:26

Forkastelig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits