Milosevic' død er beklagelig

slobo
 


Høres kanskje rart ut, men jeg er faktisk litt lei meg. Ikke fordi jeg syntes spesielt synd på ham, men fordi han ikke kunne bli stilt til ansvar for sine forbrytelser. Etnisk rensing i Bosnia, misshandling, drap, systematisk voldtekter av Bosniske kvinner, etnisk rensing i Kosovo osv. Mens vesten satt stille og lott være å gjøre noe fikk han holde på med dette i årevis.
Når de først turde å gjøre kom såkalte fredselskere her i landet og kalte det NATO sin krig mot Serbia som brudd på menneskerettighetene. De samme menneskene som kom med denne kritikken var rimelig tause når diktatoren drev etnisk rensing og de har vært rimelig tause når det gjelder å legge press på Serbisk myndigheter til å utlevere de siste krigsforbryterne som har holdt seg skjult der i årevis.
Krigen mot Serbia ( ja det var krig selv om Bondeviks sier noe annet ) var absolutt nødvendig. Hvis det er noe som skal unnskyldes er det at den ikke ble startet tidligere. På den måten kunne man kanskje ha spart tusenvis av menneskeliv og hindret at tusenvis av kvinner ble misshandlet.
Kritisere USA, kritisere EU og kapitalisme er inntresant, men når det gelder andre diktatorene holder de kjeft. Den 16 mars skal det være markering igjen for demokrati i Hvitrussland, spent på hvor mange dem som kommer da??


Én kommentar

Mathias

11.03.2006 kl.23:02

Neste mann blir vel Saddam Hussein i løpet av 2006. Saddam fortjener å bli henrettet ved å bli dradd etter en bil gjennom Bagdads gater, deretter kastet i et akvarium full av Piraja fisk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits