Silvio Berlusconi sine gullkorn

Silvio Berlusconi sine gullkorn

Det finnes de som på Høyresiden i Norge ønsket at denne karen skulle vinne valget, utrolig nok. Uannsett kan vi fiere hans avgang med en liten presentasjon av hans gullkorn. Han slår nok ikke Bush, men det er jammen ikke langt ifra.


"Jeg er politikkens svar på Jesus. Jeg er et tålmodig offer, tåler enhver, og ofrer meg for alle."

"Bare Napoleon gjorde mer enn jeg har gjort. Men jeg er definitivt høyere."

"Jeg er katolikk og skal ikke ha sex før valget."

"Jeg måtte bruke alle mine playboytaktikker, selv om de ikke har vært i bruk på en stund." Om å overtale den finske presidenten Tarja Halonen til å gi opp sitt lands krav på å lede den europeiske myndigheten for matsikkerhet.

"Mussolini tok aldri livet av noen. Mussolini sendte folk på ferie i internt fangenskap".

"Herr Schulz, jeg vet at det er en italiener som er i ferd med å lage film om de nazistiske konsentrasjonsleirene. Jeg vil gjerne foreslå deg til rollen som fangevokter. Du ville passet perfekt". Til den tyske sosialisten Martin Schulz i Europaparlamentet.

"Alle borgere er like for loven, men denne er kanskje litt likere enn de andre, siden 50 prosent av Italias innbyggere har gitt ham ansvaret for å regjere landet". Til korrupsjonsrettssaken.

"Rasmussen er ikke bare en fremragende kollega, han er også den peneste statsministeren i Europa. Faktisk er han så pen at jeg vurderer å introdusere ham for konen min." Med henvisning til spekulasjoner i italienske medier om at konen hans var utro.

"Jeg har for mye respekt for italienerne til å tro at det finnes så mange «coglioni» der ute som vil stemme mot sine egne interesser."

4 kommentarer

hervé

11.04.2006 kl.15:57

Nei... Har han virkelig sagt sånn? det ser så idiotisk ut....

Haakon

11.04.2006 kl.19:25

Ah, du skulle fått med de som stod i Dagbladet forrige helg. Lo godt av de, hehe

Trond

12.04.2006 kl.01:56

Det er elt sant HerveHva da Haakon?? Kan du legge ved en link

Mathias

14.04.2006 kl.01:51

Facha de merda!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits