Er norske jenter for feite

Er det en bransje jeg virkelig hater i denne verden så er det motebransjen. Ikke fordi jeg ikke unner mennesker å tjene millioner på klær. Heller ikke fordi jeg har noe imot at folk bruker masse penger på klær og vil se pene ut, men fordi den ødelegger mennesker og skaper et bilde av kvinnen som ikke eksisterer. Hva er egentlig vakkert med en kvinne man nærmest kan se knoklene til og som har sultet seg inn i en kjole. Absolutt ingenting. Jeg leste på nettavisen at modelmamma Frøydis Elvenes fra programmet top model mener at norske modeller ikke har noe i utlandet å gjøre for det de er for feite. Hun sier: Det er kun et reality- og underholdningsprogram. Top Model har ingenting med modell å gjøre. Vi har det for bra og er late, sier hun til Absolutt Underholdning. Late?? Er det latskap og ikke slanke seg nærmest til døde og kaste opp maten sin for å komme inn i trange klær. Men hun stopper ikke der og fortsetter: Sunt kosthold og trening er viktig i denne bransjen. Så anoketiske mennesker og tvangsulting er det samme som sunt kosthold og trenning.?? Jeg blir direkte kvalm av det hele, kan man ikke heller begynne å skape klær til mennesker og ikke det man ønsker inn i sitt hode at mennesker skal være. Uansett koste jeg meg med et gammel nr av eller annet kvinneblad (husker ikke navnet i farten) der det var vanlige mennesker som var modeller. Jeg syntes faktisk det var mye vakrere enn det jeg har observert av modeller på kontinentet. http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/mote/article633634.ece Så moralen tatatat: Vær den du er. Hilsen Trond i det moralske hjørne. NB: det skal ikke bli en vane.

9 kommentarer

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

11.05.2006 kl.16:15

Jeg regner meg du gir FRP skylda for at jenter er for feite også..:-) Jeg er enig etter at moten kom med å gå med trange jeans som viser alt og litt til så har jeg og en kompis snakket om at jammen meg så er jentene fetere enn man tror over røva.

Trond

11.05.2006 kl.16:28

Nå har jeg vel ikke nevt FRP med et eneste ord i denne teksten. Ikke alle har Carl på hjernen hele tiden som deg.

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

11.05.2006 kl.19:01

Hei Trond, jeg foreslår at du og jeg, samt to kolleger av meg (proffessorer)fra hhv. KRF og Høyre sammen danner en foreningsblogg som kan hete.www.blogg/sammen_skal_vi_sitte_i_regjering.noDemokratiet innad i denne gruppen skal være et styresett utifra partienes styrke på meningsmålingene. Vi kan ha slagordet, "la oss sammen danne en flertalsregjering i 2009" Med Siv som Statsminister, Carl som Finansminister. Venstre kan få en statsråde de også, en statsråde som skal dekke et nytt departement som heter småskala/nisjeprodusent departementet, og kan ledes av Trond.

Trond

11.05.2006 kl.19:04

Jeg foreslår at du får deg fritidsinnteresser eller kanskje venner??

Martin

11.05.2006 kl.20:11

HELT enig, Trond! Jeg synes det er direkte patetisk at klesmodeller skal se ut som menn- ingen former overhodet. Forferdelige greier

Øh...

07.10.2006 kl.13:22

Hun er jo ingen modellmamma da...

solveig

11.10.2006 kl.21:39

ja jeg er helt eni med deg Trond detter er ikke sånn det skal være jeg er 13 år og jeg legger merke til sånt. Det er helt forferdelig det hus sier om kvinner/ungdommer i Norge!

solveig i gjenn

11.10.2006 kl.21:41

ops det ble litt skrive feil dær ja.ja jeg er helt eni med deg Trond dette er ikke sånn det skal være jeg er 13 år og jeg legger merke til sånt. Det er helt forferdelig det hun sier om kvinner/ungdommer i Norge!

Trond

12.10.2006 kl.12:24

heheh det g[r bra. Slitr litt med rettskriving selv. Fint at du er enig, dette er en sak som desverre mange folk glemmer, men har meget alvorlige konsekvenser.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits