For folk flest

For folk flest

Gjett hvem som klager sin nød for at denne karen reiser til Kypros med alle pengende sine. Jo en kar ved navn Carl. Når partiet hans atter en gang kaller seg libralister er det jo riktig at millionærer flest får får muligheten til å la være å betale skatt. Stakkars Fredriksen han må betale som folk flest, ne det skal vi ikke ha noe av og mene det mottsatte er jo selvfølgelig sjalusi. personlig ønsker jeg Fredriksen god tur til Kypros og at han er hjertelig velkommen tilbake den dagen han har funnet ut at han også bør bli behandlet som folk flest.

6 kommentarer

Knut Stian Olsen

11.05.2006 kl.21:10

Jeg derimot, jeg skjønner Fredriksen godt. Hvorfor skal vi ha et skatteregime som gir incentiver til at de med mest kapital finner det mest fornuftig å flytte fra landet?

11.05.2006 kl.21:31

Er det galt å kreve at fyren skal betale skatt som rsten av befolkningen?? Hva gjør han så spessiel at han kan heve seg over loven??

Halftan_T.Ballerud@norgeslangballelagavdelingsørvaranger.no

11.05.2006 kl.23:05

Jeg er langt over middels udannet og intelligent. Men, jeg forstår ikke hvorfor venstre folk kritiserer Fredriksen for å flagge sine virksomheter til Kypros. (regner meg at Trond ønsker at hans søte jenter forblir i Oslo)Fyren må jo betale en sinnsyk arveavgift til den norske staten (som videre sender pengene til en eller annen korrupt stat i Afrika).Tenk å måtte betale ca. kr. 14 milliarder i arveavgift + over 50% skatt av lønnsintekt (finans er riktignok 28% men, dog). Og, tenk hvor mye fyren betaler i arbeidsgiver avgift til Staten.Hans jenter har ikke gått på norske skoler, han har heller ikke benyttet seg av andre offentlige goder.Jeg skjønner han godt jeg. Fyren er begavet (minner om Carl I. Hagen).PS!Fredriksen er kjent for å kun gå rundt med tusenlapper på lomma (en jævla bunke..) og tar aldri mot vekslepenger, uansett om han kjøper en avis.Jeg hadde gleden av å stå sammen med Fredriksen i en pissoar på Aker Brygge i fjor sommer (var ute med mine proffessor venner). Først trodde jeg det var en diger hageslange som sprutet mot pissoaret, men det var Fredriksens sin.

Trond

11.05.2006 kl.23:31

Bor du i et land så følger man reglene som folk flest. det er jo noe formannen din preiker om hele tiden

elvis bling laden

12.05.2006 kl.16:20

mannen ser da velfødd ut? Kan vi ikke ta opp det gamle punkrockslagordet og se åssen han smaker? På grillen, kanskje?Vi kunne bygd mye sjukehus for pengene hans. Jeg er sikker på at Fredriksens ønske om ikke å bli spist ville vært et sterkt nok incentiv til å investere i de sjuke, foreksempel, ikke?

Trond

12.05.2006 kl.18:18

Vel selvfølgelig man kunne det. Men det får være grenser for forurensing.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits