No Thanks Thorn

Jeg har overhodet ikke tenkt å drive med forbrukerkritikk, allikevel er det en sak som har irritert meg mye de siste månedene at jeg ikke klarer å la være. Saken er av personlig art, men absolutt ikke mindre viktig av den grunn. Mest provoserende er når selskapet reklamerer på plakater og endeløse reklamefilmer med slagord som mer frihet. Mer frihet sa du?? Sier du opp kundeforholdet med dem opphører denne friheten meget kjapt og de krever alt slag rare ting fra deg. La meg ta hendelsesforløpet punktvis her.


- Først så leier jeg et stort deilig videscreen tv, men kvaliteten er ymse så det tar ikke lang tid før det sier    stopp.

- Deretter sendes det inn på reparasjon og jeg mottar et erstatnings tv jeg kan kose meg med i mellomtiden

- En lang stund betaler jeg får dette fjernsynet som er helt ok, men jeg velger allikevel å si opp avtalen. Betaler dermed det jeg skylder og forventer at saken er ut av verden.


Vel her kunne historien ha stoppet, noe den også burde. Men så lett er det aldri i denne verden.
Thorn ringer meg opp igjen og krever mer penger og denne gangen for det tv som de slev har inne på reparasjon. Det at jeg ikke har dette fjernsynet lenger ser ikke ut til å plage de videre og de forventer at jeg skal sende meg masse skjemaer til dem. Istedenfor å sende meg det faksnummeret jeg skulle sende skjemaene til får jeg likegodt enda flere regninger i posten med purringer.
Jeg har ikke fjernsynet de ber å betale meg får og jeg sa klart fra til dem at de må bevise at jeg har fått tv tilbake ( noe jeg aldri har ).
Dette er kanskje en kontroversiell måte å ta slike oppgjør på, men siden de ikke lytter til meg når jeg snakker med dem i telefonen går jeg til dette. Har noen der ute andre eksempler på lignende oppførsel fra Thorn eller andre selskaper kjør dem ut.

Én kommentar

Martin

11.12.2005 kl.21:57

Helt idiotisk spør du meg. At de gidder å bruke tid på dette. De må jo tjene nok penger fra før av- og da er det ganske merkelig at de gidder å være ondsinnet å sende regninger for noe som ikke skal betales for.En sak for "Tv2 hjelper deg" kanskje?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits