Slakter Gilde på kino

Dokumentaren "Smaken av hund" stiller spørsmål om hva grisen spiser før den blir koteletter med Gilde-logo på. Men diskusjonen filmskaperne etterlyser, rømmer Gilde fra.

Inntresant hvordan bondenæringen, Gilde og Tine gjør sitt ytterste for å slakte denne filmen og gi den dårlig mediaomale. Nå skal jeg ikke beskylde aktørene for å stå bak det faktum at verken Nrk eller TV2 ikke vil sende filmen på fjernsyn og at det tok så lang tid å få den opp på leretet takke være dem. Det at nationen slakter den er selvfølgelig helt tilfeldig og sakelig siden man vet hvem de representerer.
Men kjære GIlde og Tine kan dere ikke bare ta å argumntere. Det ar dere ungår å svare og heller øser på med kritikk  mot filmens arbeidsmetoder blir egenlig bare meget patetisk. Dere har hatt rikelig med muligheter til å motbevise påstandene i filmen, men dere gjemmer dere bak ordlyden ingen kommentar.
Nå vil nok filmen få svar på tiltale. Atter en ny vakker nasjonalromatisk reklamekampanje i ren Gobbels stil vil nok bli presset nedover  hodene våre helt ned til barneskolenivå. Må ha det, bare må ha det?? Er Tine sin melk som narkotika??

Se trailer av filmen her


Les min anmeldelse her

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits