Høyrekreftene har seiret??

LO-leder i Trondheim, Arne Byrkjeflot, mener det er en velregissert kampanje som har ført til LO-lederens avgang.

En kampanje ledet av høyrepressen og VG?? Jeg har hørt mye dumt det siste året, men dette tar jammen kaka. Hva slag høyrepresse er det han referer til?? Flertallet av landets journalister har jo ikke verken store sympatier eller stemmer partier på høyresiden.

At vg har flagget høyt i denne saken er en ting, men det er jo akkurat slike ting VG elsker å skrive om. Bare sjekk oppslagene rundt Jageland, Svarstad Haugeland, Sponheim VS Dørum ov osv så finner du nøyaktig den samme journalistikken. Maktkamp selger uannsett om den foregår i arbeidsgiversiden, fagforeningssiden eller i partipolitikken generelt. Å kalle det for et et kupp av høyrekreftene i pressen og Arbeiderpartiet blir derfor en latterlig metode for å ungå å legge ansvaret der ansvaret bør ligge.

Er det høyrsesiden  i AP som har løpt ned pressen??
Kan det ikke tenke seg at Statsminister Stoltenberg og andre Arbeiderpartiolk faktisk ser det problematiske i denne situasjonen?? At han i likhet med mange andre fant det problematisk at en leder for LO faktisk brøt de lover og bestemmelser hun selv står på barikadene og kjemper for??

Men dette Nekter Arne Byrkjeflot å innse, men tar heller å rette fokuset helt andre steder. Hvorfor sitter jeg igjen med følesen at han har studert filmen Wag the dog ??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits