Vårt land og Alkohol

Nå er det kartlagt hvilke EU-land som har de største fyllebøttene.

Dette skriver avisa vårt land i anledning er undersøkelse om viser hvem som drikker flest alkohol enheter i Europa. Det er greit at avisen ønsker å sette fokuset på alkoholens skadevirkninger, men jeg syntes at åpningen her var rimlig rar. Det at et folk inntar mer alkohol betyr nødvendigvis ikke at de går på grisefylla slik som i Norge. Skulle ønske at Vårt land i fremtiden faktisk studerte andre lands drikkemønster før de utalte seg og ikke bare trakk lette konklusjoner basert på statestikk.

5 kommentarer

15.03.2007 kl.15:26

det er jo en kjent sak at venstre er sammensatt av en gjeng med rød nese pga. rødvinsdrikkingen.

15.03.2007 kl.15:27

jeg mener da og at venstre i stor grad har en ikke edruelig poltikk.

Mathias

15.03.2007 kl.18:10

Nå må du ikke tror at helgefylla ikke eksisterer i land som Spania. Det er faktisk et økende problem. Skille mellom nord og sør Europa mht. til drikkemønstre og alkholkonsum er i ferd med å utviskes.

Trond

16.03.2007 kl.01:08

Anonym: hahah så gøyal du er. lenge siden sist??

Matihas: .ja nå har norge drevet en kultureksport ditt somikke er evrden beste. Uannsett Norge er i særklasse på det feltet.

Mathias

17.03.2007 kl.12:14

Jo Norge er i særklasse ennå, men om ikke mange år vil det ikke være noe forskjell på Spania og Norge på det feltet, det er sikkert.

Bare gå inn på linken over, hvor jeg har søkt for deg på ordet "borrachera" som betyr fylla på spansk. Se hvor mange treff? Hvor jeg fikk 258 000 treff.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits