Har Tromsø tatt for mye Møllers Tran?

Tromså feierer nå for fulle mugger etter at de nå har blitt offisiel søkerby når det gjelder å få arrangeret OL i 2018. Hva jeg mener om OL har jeg skrevet om her tideligere så jeg skal ikke utbrodere det næørmere.
Hvor overaskende dette er lurer jeg egentlig på siden regjeringen stort sett hadde gitt klare signaler på hvem de foretrakk god tid i forveien. Men det jeg lurer å er hvorfor tar dere Tromsøvæinger så vannvittig av?? Avgjørelsen om dette skal jo ikke fattes på flere år ennå og i tillegg er det jo på langt nær sikkert at dere får OL så overhodet?? Sliter dere så mye med å finne ting å glede dere over der i nord at dette er som en viagera i hverdagen for dere??
Hadde folkelig engasjament vært like sterkt på andre saker også hadde vi jammen hatt et en perfekt verden, men det skal jeg skrive mer om i et senere innlegg.
Det innlegget heter OL har mistet all sin verdi og vil bli postet enten i morgen eller søndag. Gled dere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits