Dermed forsvant et av Nei sidens argumeneter

Norge miljøsinke i forhold til EU - NRK

Norge miljøsinke i forhold til EU

Både WWF-Norge, Naturvernforbundet, Bellona, Norges Miljøvernforbund, Natur og Ungdom og Zero er enige om at EU har fått et solid forsprang på Norge, skriver Dagsavisen. EUs habitatdirektiv, som ble vedtatt i 1992, vil beskytte alle truede dyrearter og ...
Norge er en miljøsinke i forhold til EU
- Norge er miljøsinke i forhold til EU


Nå står nærmest en samlet nrosk miljøbevegelse og sier at Norge er i bakleksa når det gjelder miljø. Dette bør ihvertfall være en klart og viktig signal til Nei siden i regjeringn som hovedsakelig består av Senterpartiet og SV.
De viktigste sakene for fremtiden krever inetrnasjonal forpliktene sammerbeid og ikke at man sitter på sin høye hatt her i nord og lager halv nasjonalistiske slagord.


 

 

 

5 kommentarer

Grenseløs

02.04.2007 kl.13:38

Det er vel nærmest helnasjonalistiske, i hvert fall fra SPs side. Det har aldri vært noen vektige grunner til å stå utenfor EU og det blir stadig færre.

Dog vil jeg sperre øynene opp den dagen en gjennomnasjonalistisk norsk befolkning stemmer ja til norsk medlemskap i EU, norsk medlemskap i Europa (nøyaktig det samme).

Trond

02.04.2007 kl.19:20

Najonalisme eer farlig i uannsett hvilke for den tar.

06.04.2007 kl.22:27

knull meg hardt trond, klem fra marthe

Trond

06.04.2007 kl.23:16

hehe come on baby

marthe

07.04.2007 kl.19:04

studenten, kl. 21.00, så kan du bli med hjem og slikke meg..mm..

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits