Ikke hold kjeft den 30 april

Radiohode ønsker at vi skal holde en dag bloggstillhet den 30 april for å ære de som mistet livet under massakeren på Virginia Tech i Usa. Nå tror jeg at både radiohode og de som står bak dette innativet mener godt, men jeg vil allikevel ikke under noen omstendighet delta. Jeg oppfordrer alle andre til å la være å delta i dette også. Dette gjør jeg ikke fordi jeg ikke ønsker å ære disse menneskene, men fordi jeg virkelig ønsker å ære disse menneskene.

Når noe slikt meningløst skjer er det på tide at vi ikke holder kjeft. Jeg er sint og denne gangen er jeg virkelig sint. Jeg skal her nevne noen punkter på hvorfor

-Her har vi politikkere og våpenfantiskere som løper rundt og fortsatt forsvarer en menigsløs og livsfarlig våpnpolitikk. Skal vi da holde kjeft??

- Vi lar mennesker som er sterkt sinnslidene få kjøpt våpen. Skal vi da holde kjeft??

- Man har et system som overser klare faresignal fordi de skal spare peneger. Skal vi hodle kjeft??

Nei folkens vi skal ikke ha stillhet den dagen, men skrike enda høyrere. Høyere og sintere enn det vi noen gang har gjort.
Jeg blir kvalm når jeg ser de frommemennesker står der å forsøker å trøste og leker ansvarlige ledere når de faktisk er med å opprettholde det systemet som bidro til dette.
Så ær ofrene med å ikke holde kjeft den 30 april, men sku volumet opp til 11.

2 kommentarer

Mathias

22.04.2007 kl.12:22

Nei ikke gjør det!

Knut Stian Olsen

22.04.2007 kl.14:01

Enig Trond... Vi skal ikke holde kjeft, men skrike opp

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits