Hjemmebrent for Afrika

Argumentasjonen til myndighetene for å beholde ordningen med spiukkeautomater er at inntektene går til gode formål. De nye automatene er såkalte snille automater, ja så snille er de at ingen kommuner skal få bestemme om de skal få ha de eller ikke.
I det tilfelle ønsker jeg nå å oppfordre alle personer som er inntresert i fattigdom i verden å selge hjemmebrent. Det kan føre til alkolisme sies det, men hva gjør vel det når man skaffer midler til et godt formål. Spillernarkomane bidar til sport og kulturlivet. Da burde folk som liker å gå på fylla være med være med på å redde fattige barn i den tredje verden.
Kanskje du i fremtdien kan ligge dagen derpå og ha god samvittighet for selv om du dreit deg ut dagen før og kaste opp så er det ihvertfall et fattig barn som sår mett til sengs.

2 kommentarer

Mathias

23.04.2007 kl.09:08

Jeg som så fremt til et forbud, totalforbud. Grunnen til at jeg ønsker forbud er to: En jeg er lei av å se alle ungene henge rundt automatene på Vestkanten og hvor jeg ellers beveger meg. Og det som verre er som du sier indirekte; alle de som blir besatt av spilling, og blir spilleavhengige. Det blir nok omkamp på dette.

Trond

23.04.2007 kl.12:05

Jeg syntes ihvertfall at landsm;te dere kunne godkjent at kommunenene selv kunne f[tt bestemme.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits