Facebook gjør meg gal

For en stund tilbake gjorde jeg det som flere andre Nordmenn har gjort, nemlig opprettet en profil på Facebook. Det var faktisk meget gøy og nå har jeg over 120 venner. Vel venner er snodig begrep siden jeg ikke har hatt noe sosial omgang med mange av dem på flere år.
I mange tilfeller ble vennskapet en del av historien og Facebook har gitt meg muligheten til å gjennomta noen av dem. Selv om dette er meget gøy så er det ikke alltid like enkelt. De siste 12 årene av mitt liv har vært en eneste stor berg og dalbane. Seire, nederlag, tapt kjærlighet osv osv. Mange av disse personene som har dukket opp på Facebook de siste månedene er en del av denne historien på en eller annen måte.
Jeg vil gjerne kunne reflektere over dette nå som jeg er 32, men er det sunt på måten man gjør det gjennom Facebook?? jeg bare spør fordi jeg synts å få tolv år med minner og måtte fordøye alt på engang ikke bare er koselig, selv om jg er meget glad i mange av disse menneskene.
Dette vr meget personlig, men denne gangen ønsker jeg faktisk å vite om det er andre der ute som har gjort opp seg tanker om dette.

6 kommentarer

Mathias

04.05.2007 kl.13:53

Trond! Takk for advarslen, nå vet jeg ihvertfall hva jeg ikke skal gjøre; opprette noen profil i "Tryneboken".

04.05.2007 kl.21:30

s

Magni

06.05.2007 kl.21:08

Godt poeng, i grunn. Eg er blant dei som har for vane å google (fint verb, ja, mine venner i Yahoo hater meg nok litt) etter gamle kjende når eg føler for det - dog går det kanskje mest utover dei som har litt mindre vanlege namn enn ditt ;-)

Facebook er mykje enklare - her dukker dei opp etterkvart, litt av seg sjølv, litt når eg føler for å kikke på andres nettverk. Innimellom dukker det opp folk eg byrjer tenke "ups, ja, her kunne eg jo skrive så mange på kor vi møttes hen, hehe", og i ein del tilfelle har eg vore i tvil om eg vil ha dei der - 20 år er lenge, men ikkje nødvendigvis lenge nok. Samtidig er eg blitt vaksen, og det har vel dei andre også - så tvilen kan vel få kome dei til gode...

Trond

06.05.2007 kl.22:02

Heisann Magni det er jammen mange år siden sist. Jo å må jeg jo tilstå at jeg liker Facebook litt også. Jeg har ikke tenkt å saltte kontoen. Å når jeg ser personer som deg dkker opp på vennelisten tenker jeg kun gode minner.

Vi får møtes neste gang jeg er i Trøndelags hovedstad elelr bartelandet somenkelte kaller det.

Magni

08.05.2007 kl.00:17

Kom på her i dag at eg blir litt glad når andre legg til meg som venn i Facebook, og ikkje omvendt. Tyder kanskje på at eg ikkje er heilt ferdig med det som skjedde for 20 år sidan. Men livet går no som det går, og det som har skjedd har no ein gong skjedd. Kanskje gjorde det meg sterkare, kanskje ikkje. Ok, dette vart litt teit. Vi får treffes over ein øl eller fem i barteby eller regnbyen ein dag.

Bønna

09.06.2007 kl.15:09

Om jeg har hatt det sånn?

nei. faktisk aldri.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits