Hva med oss restrerende 50 %

Det har blitt fokusert mye på undersøkelsen som viser at nær halvparten av norske menn har et heller dårlig syn når det gjelder violdtekt på kvinner. Nå kan man jo stille spørsmålet om undersøkelsen regnet de menneskene som sa at kvinner som var kledd utfordrene hadde en stor fare for å bli voldtatt også mente at de burde bli voldtatt.

Uannsett hvordan spørsmålene ble stilt er det jo faretruende signaler her noe som viser at Norge ikke er så likestilt som man tror. Det snodige er jo hvor stille demokratene og FRp er i denne sammenhengen. Hadde undersøkelesen vist at disse mennene var muslimer hadde de gått fullstendig amok, men det gjør vel iikke noe så lenge det er folk flest man snakker om.

Det inntresante er jo hvordan enkelte på venstresiden fremstiller dette som nærmest alle menn er kollektivt skyldige. Dette er gamnske inntresant for når man i rasisme debatten trekker frem fundementalistiske muslimer er de jammen ikke sene med på komme med formaninger om at man kan ikke gi skylda på alle for det noen gjør Hva er det de gjør i denne debatten?? Jo de gir alle skylda

Hva med oss restrerende 50 prosent sent da kjære sosialister som faktisk oppfører oss og har skikkelige holdninger. Vi alle er ikke sosialister, men kommer fra de fleste partier. Er vi ansvarlige for holdningende til de restrerende 50 prosentene??

Vi er alle ansvarlige for å gjøre noe, men stille oss til ansvar for de handligende og middelaldersynet enkelte har er direkte latterlig og komisk.

6 kommentarer

Mathias

06.05.2007 kl.07:43

Nei, hva kan vi gjøre.

Martin

07.05.2007 kl.13:51

enig. det er jo også artig at kirken som av enkelte blir sett på som kvinnefiendtlig, har mange prester som har gått ut og tatt sterk avstand fra holdningen om at det er kvinnens feil om hun har feil klær på seg osv..

for meg som selv er kristen var det selvsagt ikke noe sjokk at de tok avstand fra slikt. men for enkelte var det gjerne et sjokk, hva vet jeg.

Mathais

07.05.2007 kl.15:52

Trond! En ting jeg har lagt merke til når man åpner denne bloggen, er at du skriver øverst i det blå feltet "Jeg er mann tilhørende det liberale sentrum i norsk politikk". Greit nok, men det heter faktisk "Jeg er EN mann..." Ikke "Jeg er mann...". Mulig er jeg flisespikker, men det er jo viktig å ha språket rett.

Mathias

07.05.2007 kl.15:53

Der ser du hvor lett det er å skrive feil, jeg skrev Mathais i stedet for Mathias

09.05.2007 kl.12:58

Debattanten Mathias skriver følgende" mulig er jeg fisespikker" hva pokker mener du? hva er en fise spikker?

Mathias

09.05.2007 kl.22:43

Jeg tror du burde lese en gang til hva jeg skriver. For det første skriver jeg ikke "fise spikker", for det andre skriver jeg det ikke i to ord, og for det tredje skriver "flisespikker". Hvis du ikke forstår det, har jeg ikke til hensikt å forklare det, men jeg kan henvise det til bokmålsordboka, som også finnes på nett.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits