Nå vil Olec fra kristenblogg ta meg

Jeg må pass meg under neste valgkamp har jeg fått greie på , for da skal skribenten Olec fra kristenblogg ta meg. Det at jeg har skrevet kommentarer under navnt pastor Trond har falt ham tungt for brystet så nå skal han kjøre innlegg mot meg i pressen med den tro at han skal ødelegge min politiske karriere og mitt parti. Selvfølgelig ønsker han ikke en langvarig debatt, men har signalisert at han vil komme til å gjøre dette noen dager før valget.

Jeg vil da klargjøre en del ting her så han og andre forstår hva jeg mener.
Tittelen Pastor Trond har jeg brukt fordi jeg faktisk er lettere frustert over de holdninger og synspunkter kristenblogg sine skribenter il tider fronter. jeg har også litt lei av de synpunkter en del av den konservative mafia i Norge presenenter. For dem som lurer på hva disse holdningene består i kan jeg fortelle dere at det er ting som at homofile driver med dyresex, at homofile er unormale, at homofiles sin kjærlighet kommer fra satan osv. Oppegående mennesker har det som sin plikt å reagere på slikt sludder og vas. Det jeg gjorde var å forsøke å bindne pastor tittelen opp mot noe positivt og ikke et syn som skulle vært utryddet i middelalderen. En tidslader  som mange av kristen blogg sine skribenter fortsatt lever i.

Jeg finner det morsomt at en såkalt kristen person tyr til trusler. Hvis ikke jeg oppfører meg slik han liker så skal han han gjøre noe for å ødelegge for meg og mitt parti. Jeg trodde ikke at trusler var i tråd med kristendommen.
 
Hvis du Olec gjør alvor av den latterlige trusselen din er det en ting til du bør vite. Tror du virkelig at liberale velgere kommer til å la seg skremme vekk av din konsevative domedagsretorikk?? For du kommer vel til å skrive hvor vondt og vanskelig det var når jeg tilfeldigvis kom til å ha det litt moro med deres syn og nmoral når det gjelder sex og rusmidler. Eller hvordan jeg kjemper imot deres homorasisme?? Håper du gjør det slik at velgerene kan se hva jeg kjemper imot.

Jeg stiller til valg til bystyret i Bergen som en liberal kandidat for et liberalt parti. Vil du kjempe imot det så kom gijen. Jeg er ikke redd så overhodet.
Vi trenger et Bergen og et orge med mer liberale verdier, ikke mindere.

21 kommentarer

Grenseløs

13.05.2007 kl.19:00

Du behøver ikke være redd for han. Du bør dog være redd noen av dine egen synspunkter, dine knefall for Makten.

Trond

13.05.2007 kl.19:02

Det er jeg faktsk ikke. Jeg er fktisk meget stlt av mine sysnpunkter og kampsaker.

Knut Stian Olsen

13.05.2007 kl.21:10

He he... Stakkars Olec, la ham leve i sin egen lille verden...

z

21.05.2007 kl.18:56

"Jeg trodde ikke at trusler var i tråd med kristendommen."

jeg tror du burde se litt på kristendommens historie og i bibelen.

Trond

22.05.2007 kl.02:29

Jo da herr z jeg forstår hva du mener, så la meg forklare. ordbruken var slik for å understrekke de høye tansker Olec og andre i kristenblogg har om seg selv og sin religiøse tro.

Victoria

22.05.2007 kl.10:54

Det er nesten så jeg håper han gjør som han sier, for det kan igrunnen bli ganske underholdende :-) Flott at du skriver disse innleggene, Trond.

Trond

22.05.2007 kl.11:19

Hehe ja det håper jeg inderlig at han gjør også.

Victoria

22.05.2007 kl.17:22

Ja! Og, hvis han tar med seg resten av kr.bloggerne kan vi ha gjengoppgjør!

Trond

22.05.2007 kl.22:00

Vi er skal nok ta dem. Vi er tøffere enn toget og råere enn biff.

Conad

23.05.2007 kl.19:52

Mere blod! Mere blod!

Øh, javel...

Victoria

24.05.2007 kl.15:19

Conad : blod er vel uinteressant. Men det er jo litt moro at Olec har sagt han vil ta Trond, da. Det mener i alle fall jeg :-) Men, nok om det egentlig.

olec

01.06.2007 kl.21:25

WOW, jeg mener, heidundranes WOW,

Enkelte folk har et RIMELIG avslappet forhold til sannheten gitt.

For ordens skyld:

"Truslen" bestod i: "Hva tror du dine velgere vil si Trond, om jeg trykker utvalgte kommentarer som du har kommet med her på kristenblogg?" Altså Tronds Egne ord,

(som han nå tydligvis finner truende å ha på trykk)

Hei TROND, tenke, skrive, tenke, tenke MERE, og så, tenke litt til , og så trykke submit...

Omstendighetene rundt denne "truslen" finner vi selvfølgelig ikke på Tronds side, strengt tatt er sannhetsgehalten i ovenstående innlegg rundt 50% vil jeg tro.

At respekterte bloggere som hr. Knut Stian Olsen og fr. Victoria kjøper Tronds løgner som sannhet er skremmende, dog ikke oppsiktsvekkende.

Kommentarer som: " Men det er jo litt moro at Olec har sagt han vil ta Trond, da." viser egentlig bare at sannhet er blitt en utdatert vare, og alle er villige til å slenge sin kubbe på bålet, uten å spørre hvorfor noen brenner der..

Vel,,dem om det.

Du Trond,

jeg tror du forøvrig forveksler ordet "klargjøre" med ordet "tåkelegge".

Slå begge opp, så vet du forskjellen til neste gang.

Du skjønner: "Oppegående mennesker har det som sin plikt å reagere på slikt sludder og vas"

og jeg finner det snodig at ingen har undersøkt sannhetsgehalten i ditt innlegg.

Hvorvidt du er "oppegående" eller ikke skal jeg ikke ta stilling til, men at du har et avslappet og ikke minst forvridd forhold til sannheten, vel det gir nesten seg selv.

Med tanke på "noen" års skolegang på baken, hvorav juss var en stor del av det hele tenker jeg at ovenstående innlegg er injurerende og ærekrenkende.

Men....så slår det meg at loven gjelder bare gjelder dersom personen bak uttalelsen har injurerende kraft.

Så du,

da har det jo ikke noe for seg..

Fin helg!

Trond

01.06.2007 kl.22:10

Tok din tid før du så dett Olec, men jeg hadde vntet at du ville gjøre det før eller senere.

Du forsøker å drive sakamse, men det må jeg si at du er meget dårlig. Men jeg kan se du har studert jus siden du forsøker å tåkelegge dine utsagn. Nåår dine reaksjoner på at jeg har omtalt meg som pastor Trond har blitt møtt med at du skal skrive om meg io pressen for ta elelr klargjøre for velgere hva slag person jeg etter dine utsagn er kaller jeg det en trussel. SAt du finner det innjurerende at jeg latterliggjør den taktikken for du ta på din egen kappe.

Du bruker meget fagre ord, men i likhet med de fleste i kristenblogge r det bare fagre ord uten innhold. 100 i still null i innhold.

At du forsøker å tåkelegge ting helt greit, jeg setter alltid pris på noe å le av.

olec

01.06.2007 kl.22:44

litt usikker på hva du mener Trond,

prøv igjen er du snill.

Trond

01.06.2007 kl.22:59

Men Olec da. Du ghar jo lest så mye jus kob\mbinert emd herrens ord. Dette burde vel ikkle være noen utfordring fo9r deg.

olec

01.06.2007 kl.23:03

skjønner fortsatt ikke hva du mener,,

du får forsøke

igjen

Pastor Trond

01.06.2007 kl.23:16

be til herren og få¨han til å opplyse deg

olec

01.06.2007 kl.23:23

var det det beste du kunne komme med?

stakkarslig...

Pastor Trond

02.06.2007 kl.00:50

Du skal ha for å prøve hardt. Du minner meg litt om tre ekser siden. Hun skulle også alltid ha siste ord selv om hun hadde intet å si.

olec

02.06.2007 kl.21:35

haha...

du får nok prøve bedre Trond.

men men, etter noen år på baken som velger har jeg jo skjønt at politikere, ja selv politikere i svært små partier, lyver.

Så jeg er vel ikke så veldig overrasket akkurat.

Forøvrig føler jeg ikke at du er "verd" så mye mer av min tid, så kjør på nå, så får du siste kommentar!

Ha en fin kveld Trond!

Pastor Trond

03.06.2007 kl.00:57

Oi du prøver på slam dunk. Fortsatt funker ikke sarkasme særlig gått når det gfjelder deg. Hva med å forsøke å slå opp ordet i wikipedia eller en helt ordinær ordbok.

Ha en fin kveld du også Olec. Håper virkelig herren lyser din vei.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits