FRP og skremmselspropaganda

I morgenbladet nr 3 i år forklarer Siv Jensen sitt FRP sitt standpunkt i klimadebatten med at man må være edrulige og ikke drive skremmselpropaganda. Det store spørsmålet jeg stilte meg da var, har FRP blitt edrulige? Hvorfor dukker ikke det svaret opp når man diskuterer Islam, innvandring, kulturpolitikk, eldrepolitikk osv osv. Da kommer jo FRP med den ene helvetsbskrivelsen etter den andre. Skulle man tro FREP ( slik mange uheldigvis gjør ) så lever flertallet av norske eldre på vann og brød og det er en muslim bak hvert gatehjørne som er klar til å voldta alle norske kvinner.
Er spent på om FRP kan svare på dette?

25 kommentarer

birgeren

17.06.2007 kl.09:43

FRP har opplevd mye suksess siste årene, på alle plan, misslykket innvandringspolitikk blir et av hovedtemaene ved høstens begivenhet. Folk flest som følger med i media, eller vandrer i byer, tettsteder og på bygder ser hvor ille det er med misslykket integrering og innvandrerpolitikk. Det er ikke en dag avisene ikke slår opp at "gjerningsmannen var av utenlandsk opprinnelse", det svindles med både det ene og andre, dette klarer selv ikke du trond å vri deg unna. Nei, folkens løp og stem ved høstens stortingsvalg, så vi får en ren FRP regjering. :-) Ha en strålende sommer !! - selv skal jeg tilbake til Harvard nå.

Mathias

17.06.2007 kl.11:30

At de slår opp "gjerningsmannen var utelandsk" er jo medias skyld, ikke beskrivende for situasjonen, for som oftest er gjerningsmannen norsk. Men ingen avis med noe gangsyn og sans for markedsføring ville slått opp "gjerningsmannen var norsk". Derfor slås det aldri opp. Men leser du statestikken

ser man jo at dette ikke stemmer. Ta en titt på denne linken over.

Lasse G. Dahl

17.06.2007 kl.11:51

"selv skal jeg tilbake til Harvard"

Morro. En norsk innvandringsmotstander bosatt i Harvard. Håper du møtes av større toleranse der du er utlending, enn du ser ut til å fremvise selv ...

Trond

17.06.2007 kl.13:31

Birger: Som en liten opplysning, det er ikke stortingsvalg til høsten. Kommunevalg og stortingfsvalg er to forskjellige ting.

birgeren

17.06.2007 kl.16:18

Trond, rent formelt er det jo selvsagt kommunevalg til høsten, men likevel så er det en form for rikspolitisk valg, våre alles Kjære Carl I. skal kjempe for eldrepolitikk, Høyres Inge Lønning skal det samme, de er da ikke lokalpolitikere. Regner også med Lars Sponheim setter fra seg hestekjerra og hjemmebrygget øl i Ulvik og kaster seg ut i valgkampen. Kommunepolitikerne driver bare og bestemmer om kloakkavgifter og om en kan bygge en vei for sauer over en grønn eng.

Derfor hever jeg meg over dette med mitt dype intellekt og kaller høstens valg for et rikspolitisk posisjoneringsvalg før oppløpssiden i 2009.

birgeren

17.06.2007 kl.16:33

LASSE G. DAHL !

Du skriver at du håper at jeg som utlendig bosatt i Harvard .

blir møtt med større toleranse enn jeg selv har mot målgruppen innvandrere i Norge som er kriminelle. Med dette så forventer du Lasse G. Dahl at innbyggerne i Harvard skal tolerere at jeg voldtar på Campus, stjeler fra kantinen, og lurer det lokale trygdesystemet for store middler og at de skal tolerere dette. Det er jo det du sier. Harvard er forøvig et universitet i delstaten Massachusetts, med 6 398 743 innbyggere.

Jeg er redd for at du sitter i en kjeller og er naiv til verden, og at det er for sent å bli en ny kapasitet som Bill Gates.

I Usa, kan jeg love at du ikke blir tatt på med silkehandsker selv om du utøver en ubetydelig forbrytelse, da blir det smekk over kjeften med batongen.

Trond

17.06.2007 kl.16:53

Birger: Elegnag måte å ro seg bort på. Jeg gleder meg til høsten og blir jeg valgt inn kan du vente deg en liten overaskelse. Nemlig ingen byråd der frp er med

Dypt inntelekt?? Du?? Jaja .

Trond

17.06.2007 kl.16:55

I frp skal amn ta alle kriminelle hardt. Utenom sine egne politikkere som svindler med offentlige midler og holder bevisne tilbake fra muyndighetene.

Lasse G. Dahl

17.06.2007 kl.19:27

Du anonyme som ikke våger å stå fram med fullt navn, men velger å kalle deg "birgeren": Enten forstår du ikke hva jeg skriver, og må dermed prøve litt hardere på det, eller så lyver du bevisst, og må dermed slutte med det.

Jeg velger å tro at problemet bare er at du ikke evner å skjønne det du leser. Det er det mulig å gjøre noe med. Lykke til!

birgeren

17.06.2007 kl.21:36

Lasse G. Dahl, du er den mest innkonsikvente radikaleren jeg har sett ever. Du skriver i ditt siste makkeverk at et innlegg at du velger å tro at jeg ikke evner å skjønne hva du leser. Men, det inkonsikvente er at du skriver at jeg kan gjøre noe med det. Hvordan kan jeg gjøre noe med det når den intellektuelle kapasiteten min i følge deg ikke evner å skjønne det du skriver? Det blir det samme som å ha en 75 hester stor tung Volvo og prøve å kjøre forbi en racerbil på 700 hester i følge deg. Kapasiteten er ikke der.

Med ditt debattnivå så er det beste å forbli bak PCen og legge kabal.

Trond

17.06.2007 kl.21:39

Skal si du ble gretten Birgeren. Ikke særlig akademisk fra en selverklært geni

Lasse G. Dahl

17.06.2007 kl.23:42

"Birgeren": Jeg tror alle har mulighet til å lære. Med alle, inkluderer jeg til og med deg. Jeg tror dermed at du kan gjøre noe med dine problemer med å forstå det du leser. Dersom du er uenig i det, gjør du kanskje lurt i å holde deg unna offentlige debatter.

Selv om du ikke tør å stå fram med fullt navn, er det alltid en mulighet for at noen finner ut hvem du er, vet du - og når du opptrer så utagerende, usaklig og rabiat som over her, kan det fort bli litt flaut.

Men, som sagt: Jeg tror også du kan lære. Bruk litt mer tid på å tenke igjennom det du leser før du bestemmer deg for å svare på det, og vurder om alle argumentene du kommer med er etterrettelige og etterprøvbare før du trykker "send" som en begynnelse.

Det neste skrittet er å vurdere om du ville sagt det du skriver dersom du sto ansikt til ansikt med den du diskuterer med, og å tenke over hvordan du tror motparten ville reagere.

Små skritt, "birgeren" - men likevel en begynnelse. Lykke til.

Mathias

18.06.2007 kl.00:27

Men ennå har han (Birgeren) ikke presentert hvilket fag han er professor i, ei heller hvilke publikasjoner (bøker, avhandlinger og artikler osv han har skrevet. ). Ja til opplysning. For å være professor må man ha en doktorgrad, eller kanskje han har kjøpt den på internettt til en slant med dollar. Men uansett må det være innenfor et bestemt fag. Jeg kan jo komme med noen forslag:

Er det Filosofi?

Astrofysikk?

Metafysikk?

Økonomi?

Medisin?

Historie?

Eller hvilket fag er det Birger??? Og ikke prøv deg med å rakke ned på AP, det kan skal du få lov til etter at du har svart meg på disse to enkle spørsmålene.

Victoria

18.06.2007 kl.14:57

Mon tro om birgeren tok et morgenfly til Statene i dag? Får håpe det.

Mathias

18.06.2007 kl.22:02

Og at de inndrar passet, slik at vi slipper slike folk som han her til lands i fremtiden.

birgeren

19.06.2007 kl.18:16

En asylsøker med vistnok lovlig oppholdstillatelse drepte i natt sin kone foran øynene på sitt barn.....avisen BT slår i dag opp at to indiske restauranter i Markgaten er blitt tatt for å svindle sine kunders kreditkort, betale folk svart i restauranten samtidig som de går på full trygd.

Mohammed må lære seg

norsk ellers bør han pakke sammen lakene sine og dra tilbake der han kom fra. Dette mener en fremstående politiker...

Bare et lite utdrag fra dagens mediebildet der innvandrere og asylsøkere er hovedrolle innehaverne.

Høstens valgkamp, ja, den gleder jeg meg til :-)

PS! vi er lite bekymret for at Trond Tveiten blir valgt inn i bystyret, skal han det, må han snart begynne å skrive om lokalpolitikk.

birgeren

19.06.2007 kl.18:20

Forøvrig, jeg skjønner at enkelte lar seg provosere over FRPs suksess, og at ellers mange har stor suksess i Norge om dagen blandt annet

innenfor sin personlige økonomi, men lønnsvekst, og økt verdistigning på bolig og fritidsbolig.

Jeg føler da med de som lar sitt vrede gå ut over nevnte målgrupper over på blant annet diverse blogger.

Det er ikke greit å komme utenfor det vellykkede samfunnet som Norge stort sett er.

Derfor har jeg stor sympati med de som regel står i køen hos Aetat, og kun tar seg strø jobber rundt omkring, uten at det blir noe karrierer ut av det.

Trond

19.06.2007 kl.18:31

Du er ekspert Birger på å gli deg unna spørsmålet. Npå forstår jeg godt deg på det feltet siden det kun det frp driver emd. Ungå å svare å kom med motngrep. Lurer på hva du hadde tenkt og sagt hvis det sto at drapsmannen var frper. Nei da hadde vel du klaget over hvoir synd dete r at frp alltid blir forfult.

Kan du ikke heller svaRE PÅ DET SOM ET SPØRSMÅLET HER: hvorfor dukker dere ikke opp når intergrering skal diskuterer og hvorfor kutter dere i alle tiltak

til nroskopplæring i deres alernative statsbudsjett??

Andre kjommentaren er så typisk deg at jeg kan ikke få sagt.det. Det er ingen som er sjalu på dere, men vi ønsker å diskutere politikk. Begynn emd det du og så kanskje folk begynner å ta deg seriøst.

birgeren

20.06.2007 kl.07:26

Det er onsdag morgen, jeg venter på USA-flyet som bringer meg tilbake til Harvard University, som ifølge Lasse Georg Dahl er en liten by i USA..

Jeg sjekker nyhetene, "Tusenvis av asylsøkere som har fått avslag oppholder seg ulovlig i norge, politiet er bekymret og får ikke tak i dem så de kan dra de etter lenker ut av landet..."

"En mann ble knivstukket av en Somalier i Oslo..."

Trond

20.06.2007 kl.11:09

Gjeesp. Du er ikke verken prfessor eller har noen akademsik grad så overhodet.. Hadde du hatt det hadde du ikke kommer hit å kommentert bak falskt navmn. Kutt ut dette tullet og stå frem.

Mathias

20.06.2007 kl.11:28

Også...! Det var også vepnet politiaksjon i Porsgrunn og gjerningsmannen var norsk.

22-åring tiltalt for bildrap i Bergen. Han var norsk.

Mann kastet stein mot kvinne utenfor IKEA i Bergen. Han var antagelig norsk.

Dette kan du lese på disse nettadressene.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=141722

http://www.ba.no/nyheter/krim/article2834463.ece

http://www.ba.no/nyheter/politinotiser/article2834184.ece

Så, du må begynne å stikke fingeren i jorden, og innse at den norsk etniske befolkning er en mye større trussel mot den norsk etniske befolkning enn innvanrere er uansett nasjonalitet. Det er helt rett at innvanrere er prosentvis mer kriminelle enn etniske nordmenn. Røft regnet er det 30 kriminelle innvandrere pr. 1000, og ca. 15 kriminelle nordmenn pr. 1000. Dette betyr ikke at innvandrere i utgangspunktet er mer kriminelle enn nordmenn, men hvilken posisjon innvandrere har i det norske samfunn i forhold etniske nordmenn, med sjikanering, problemer med å få bolig, problemer arbeidsmarkedet osv. Dessuten kommer de fleste fra traumatiske opplevelser i krig, borgerkrig og dikturiske regimer, og norske myndigheter har liten grad fokusert på å gi politiske flyktninger psykologhjelp ved ankomst til norge, de har ofte blitt overlatt til seg selv. Ingen er kriminelle uten grunn.

Avslutningsvis kan det nevnes at arbeidsledigheten blant innvandrere med ikke vestlig bakgrunn er på 7 %, men det for nordmenn er på bare 2 %. Dette kan også være en av grunnene til innvandrere prosentvis er mer kriminelle enn nordmenn. Men du Birger, du må huske på at gjennom hele norgeshistorien, lenge før det kom innvandrere fra Asia, Afrika og Latinamerika, så slo vi hverandre i hjel her i landet også. Og gjerningmennene var aldri utenlandsk, men bare norsk. Men nå gidder du vel ikke svare fordi dine argumenter holder ikke vann. Du er faktisk mer useriøs enn de fleste Frpere. De forstår ihvertfall argumenter og er flink selv ti å arguemntere.

Victoria

20.06.2007 kl.18:16

"Professoren" er jo bare trist.

Trond

20.06.2007 kl.18:25

Victoriaa. Fyren er ikke en profesor, men en liten moroklump her i Bergen uten fritidsinntereser.

Victoria

20.06.2007 kl.22:29

Hehe, jeg skjønte det, og derfor anførselstegn :-) Jeg vet også om en fyr som påberoper seg å ha studert på Harvard, Yale og det er ikke måte på. Kartet stemmer ikke med terrenget i det hele tatt.

Mathias

20.06.2007 kl.22:45

Særlig ikke når han aldri har sagt hverken hva han er professor i eller hva han har utgitt av publikasjoner.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits