Egen homo-plan i kommune

Som en av de første distriktskommune i landet skal Vestvågøy kommune lage en egen handlingsplan mot diskriminering av homofile.

Dette suyntes jeg er en så god ide at det også bør bli tatt opp i Bergen. Blir jeg valgt inn i kommunestyre i Bergen under valget vil jeg absolutt ta opp denne saken.
Etter å ha lest hva slags holdninger såkalte patorene i denne byen klarer å lirke ut av seg er det på tide at noen sier stopp. Det hjelper ikke bare å ta disse karene for de løgnene de kommer med, men man må jobbe emd holdninger generelt.
Dermed setter jeg igang min kampanje for å bli valgt.

Én kommentar

Cracked actor

19.06.2007 kl.19:47

Lykke til! Da Høyre i Trondheim foreslo en tilsvarende plan i Bystyret for et drøyt år siden, var svaret fra fellesskaps-flertallet at det ikke hadde noen hensikt. Ordføreren mente homospørsmål hadde en mer naturlig plass i kommuneplanen. Det kan sikkert være noe å skrive om diskriminering der også, uten at en helt kan se hvorfor en ikke kan ha en handlingsplan mot diskriminering av homofile av den grunn.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits