Afghanerne trenger vår støtte

Oppfordrer folk til å signere og spre ordet om støtteoppropet som finnes på: http://www.opprop.no/opprop.php?id=asylmarsj

Gå dessuten inn på asylmarsj.no, les om saka og skriv leserinnlegg til din lokale avis eller til riksavisene! Afghanerne trenger all støtte de kan få i denne vanskelige stunden!

10 kommentarer

Mathias

22.06.2007 kl.23:47

Hvorfor trenger de vår støtte? Å reise til Kabul er ikke det samme som å reise til Baghdad. I

Kabul er det nogenlunde trygt. Intet vondt om afghanere, men ble nokså lei av å se dem i Iran. I enkelte bydeler i Esfahan var det jo bare afghanere. Du kan selv se filmen jeg lagde i Iran. På slutten av den på det tivloliet er de fleste du ser der afghanere.

birgeren

27.06.2007 kl.22:42

Akkurat kommet tilbake til nisselandet etter en gjesteforelesning ved prestisjetunge University of Edinburgh, i regi av Harvard U.

Konstanterer at du ikke kommenterer Mathias sitt innlegg jfr. grinebiterne fra Afganistan.

Norge skal ikke gi etter for press ved at noen ressurssterke mennesker bruker media for å få oppholdstillatelse. De som virkelig trenger hjelp bor under bølgeblekkplater i blant annet Afrika, og bor i kloakken i Romania. Det finnes nok også de som ikke bare bløffer om at de er forfulgt i hjemlandet, og noen av disse bør få opphold i norge på humanitært grunnlag. Som ekspert i makroøkonomi, så ser jeg at norge nå trenger arbeidskraft fra land med kulturer som innebærer å stå opp om morgen og jobbe hardt, spesielt innenfor bygg og annlegg og innenfor helsevesentet. Derfor er jeg villig til å kompromisse med afganerne som suttrer utenfor Hagens parlament, at stiller de i kjeledress i morgen kl. 05.00, med malerkost og arbeider hardt, ja , så skal de få bli på prøve....

birgeren

27.06.2007 kl.22:48

Jeg har en hobby, og det er å være sæd donor til barnløse ektepar rundt om i europa. Det er bra betalt og er litt spennende.

jeg utfordrer derfor Trond til å melde seg på opptaksprøven, skriv om du er interessert, og jeg skriver mer om nettadressen osv.

Trond

28.06.2007 kl.07:39

Kun ut pisset. Svar på spørsmålene eller dra til helvete med deg.

birgeren

28.06.2007 kl.21:49

så så så trond, du blir så hissig og fornærmet, redd for at jeg til stadighet treffer ømme punkt hos deg. skal dra dit du ønsker jeg.

Trond

28.06.2007 kl.21:57

Nei jeg er dritt lei av deg. Du er løgner, useriøs og bidrar ingenting så overhodet til debattene. Du lyver om hvem du er, du ungår enhhver form for spørsmål og du bare tuller i vei. Det var litt morsomt en liten periode, men det var det.

Å kutt ut det proffesor tullet diitt. Alle her vet at du lyver så det renner av deg.

birgeren

28.06.2007 kl.22:20

..hehe...man skal være ganske lite begavet for å tro at enkelte ting jeg skriver har noen annen intensjon enn å provosere og være ironisk.

Trond

28.06.2007 kl.22:27

Kjeder dette deg ikke Birger?? Hva sier du til at jeg legger ut ditt navn, adresse, telefonnr og eventuelt bilde her?? Jeg kan gjøre det hvis jeg vil.

Ler du da??

29.06.2007 kl.20:42

Så du morer deg ved å skrive dine usakelig innlegg?. Men jeg gir meg ikke: Innenfor hvilket fagområde er du professor, og hvilken publikasjoner står du bak?

Det man egentlig burde gjøre hvis man sender disse afghanerne tilbake til Afghanistan, er å sende Birgeren med som reiseleder og guide. Birgeren må selfølgelig ikke få noen returbillett, kun en-veisbillett. Det er der han hører hjemme. Da hadde han nok lært seg hva hardt arbeid er.

Mathias

29.06.2007 kl.20:43

Det jeg som skrev dette innlegget over.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits