Ikke forby FRP

Jeg beklager ovenfor de som følger med i denne bloggen at den har blitt lite oppdatert i det siste. Det er flere grunner til det som jeg ikke ønsker å gå inn på her. Uannsett skal det nå bli en forandring på akkurtat det og frem til valget kommer jeg til å presentere en god del nytt stoff.
At jeg først velge rå fokusere på denne saken her er ikke personlig ment på noen som helst måte. For en liten stund tilbake fikk jeg en mail fra Mattihas Reiter med spørsmål å støtte en underskriftskampanje som heter Forby FRP.

Innledningen til oppropet skriver han: Nå er det nok, nå har fått nok av at Frp alltid skal trakassere innvandrere, ville ta vekk alle sosiale goder vi har kjempet for gjennom generasjoner og at de alltid vil asfaltere hele Norge. Nå må vi forby Frp. Bare les programmet deres som er full av hat og usosiale forslag.

Nå kan jeg si meg enig med mye av det som står der utenom den nest siste setningen. Jeg har repsekt for Mattihas Reiter som jeg også har blitt kjent med privat, men her mener jeg han går en meget stor feil. Man kan ikke forby det man ikke liker eller som Dørum sa det så bra for noen år siden: Man må skille mellom det man ikke liker og det man ønsker å forby.

Jeg oppfordrer derfor folk til å ta avstand fra dette oppropet.

24 kommentarer

Martin

22.07.2007 kl.18:54

For et latterlig opprop...like latterlig som f.eks "forby innvandrere"

Mathias

23.07.2007 kl.14:37

Det var nok min barme over opprop mot flerkulturelle forhold, forby innvandrere osv. Dette oppropet er jo selvsagt ikke seriøst ment.

Martin

23.07.2007 kl.15:31

Hehe, ok da så. Det var da betryggende, Mathias ;P

Mathias

23.07.2007 kl.17:44

Jeg kan faktisk ikke skjønne at det ikke på opprop.no ikke er en viss sensur. Gikk igjennom en del opprop enkelte hadde skrevet, og det var direkte kvalmende å lese hva enkelte fikk til å starte opprop mot. Du kan selv se.

F.eks. finner man http://www.opprop.no/opprop.php?id=mb08

(Norske jenter må slutte og la seg begeistre av utenlanske menn)

http://www.opprop.no/opprop.php?id=ub07

(For mange flerkulturelle parforhold i Norge!!).

Særlig disse to finner jeg faktisk ganske støtende, da min kone er fra Iran, og føler det er et slags angrep på meg personlig.

Trond

23.07.2007 kl.22:47

Ja opprop.no har en mengde merkelige opprop. Men dette var ihvertfall betrygende.

Mathias

23.07.2007 kl.23:47

Finnes det en måte å klage på opprop i opprop.no???

Mathias

23.07.2007 kl.23:50

Du har ikke skrevet under på dette oppropet? Eller er du uenig?

Trond

24.07.2007 kl.02:15

Hva tror du??

Mathias

24.07.2007 kl.09:47

Hvorfor er du uenig? Syntes du ikke bybane egentlig er litt "slapt", skal vi få folk over på skinnegående kollektivtrafikk må det bygges en hurtiggående metro/t-bane, ikke denne trikken man planlegger, særlig mot Loddefjord og Åsane. Hva mener du? Svar ventes.

Trond

24.07.2007 kl.12:12

Dete r ikke snakk om hva slag politikk man ere enig i her. Jeg er bare imot å forby partier som man ikke liker politi8kken på slik oppropet ønsker.

Mathias

24.07.2007 kl.12:30

Nå snakket jeg om metro kontra bybane?

Hva syntes du om mitt forslag var det jeg ville vite.

Trond

24.07.2007 kl.12:46

Litt uusikker. Mne starte enda en ny debatt nå etter å ha brukt så mange år på å vinne bybaneskaen er ikke det litt vel drøyt?? Man har jo allerede begynt å bygge den så smått.

Mathias

24.07.2007 kl.14:51

Traseen til Fleland og Nesttun er ikke så mye å gjøre noe med, men det er ingenting som hindrer en å forandre planene når det gjelder nordover og vestover.

Trond

24.07.2007 kl.23:23

Skal si mer på planene. Du kan jo sende meg noe mer på det. Jeg føler jeg må sette meg inn mer i den saken før jeg tar et standpunkt

Mathias

25.07.2007 kl.23:11

Hei Trond! Det virker som du ikke leser BA, ei heller våre nettsider. Jeg hadde et lengre leserinnlegg om saken i BA for en til to uker siden. Du kan lese på den linken, og si hva du mener.

Et annet alternativ er jo å bygge et eventuelt flytog om Loddefjord. Det hadde jeg også et innlegg om i fjor. Det kan du lese på denne adressen:

http://ldf-ap.blogspot.com/2007/01/flytoget-m-legges-om-loddefjord.html#links

Hovedbudskapet mitt er at den bybanen som er planlagt mot Loddefjord, vil gå for seint. Evt. må traseen legges om Laksevåg, skal det være noe vits i det hele tatt. Jeg kommer neppe til å ta bybanen til sentrum via Fyllingsdalen, uansett hvor mye for jeg er. Det vil gå dobbel eller tre ganger så lang tid i forhold til idag. Derfor må noe drastisk gjøres blant de partier som vil ha bybane, med hensyn til plane Vestover. Slik det er skissert passer ikke topografien. Folk bor jo mye mye mer spredt i Loddefjord enn i Fana og Årstad. Derfor funker det ikke med en vanlig trikk her. -

Trond

26.07.2007 kl.03:49

Jo jeg leser Ba av og til. Leser du BT. For to dager sidne var det tre innlegg fra de rød grønne.

To dreide seg om å spekulere i alle de fæle alternativene som alle de andre representerete utenom dem selv. Det tredje dreide seg om hvor teite frp var.

Slike innlegg har fløorert i avisene denne sommeren. Selvfølgelig dte finnes untak, ,men dete r desvarre det sørgelige faktum. Når byrådsleder kandidat for ditt parti driver med sitatfusk i tillegg blir det hele meget pinelig.

Mathias

26.07.2007 kl.16:47

Vanligvis leser jeg ikke BT nei. Det er jo bare filosofer og eksentrikere som slipper til der. BAs innlegg er mer lesbare.

BA leser jeg nesten hver dag. Ihvertfall leserinnleggene.

For å si det rett ut, BT driver regelrett sensur. Min bror skrev i forbindelse med forrige valg kritiske innlegg mot regjeringen, og kom aldri på trykk. Så skrev han kritiske innlegg mot Frp, og da kom han på trykk med en gang. BA driver ikke slik sensur. Selv Demokratene eller

RV kommer på trykk. BA er mye bedre på debatt enn BT.

Trond

26.07.2007 kl.16:52

Esentriekre og filosofer?=? bare fordi BT kanskje ønsker å bidra litt emr seriøst.

kanskje BT også kanskje er inntresret i politikse skaer og ikke en mengde innlegg fra sinte SVere og Apere der de skjeller ut alle andre partier uten åå komme emd noen politiske poeng.

Jeg er verken imponert ovver ordfører kandidatetn til SV og byrådsleder kandidaten deres som har vistr seg å tråkke i salaten i leserbrevspaltene i Ba.

Mathias

27.07.2007 kl.13:18

De andre partiene er ikke noe bedre. De er usakelig alle sammen.

Trond

27.07.2007 kl.13:27

Så du innrømemr at byrådslederkandidaten deres oppterer usakelig??

Mathias

27.07.2007 kl.14:40

Jeg mener alle byrådsleder og ordførerkandidater opptrer usakelig, også Venstres, også Høyres, også AP. Alle! Det kommer en summis om saken snart.

Trond

27.07.2007 kl.23:24

Hvordan da?? Vi har ihvertfall f\okusert på politikk.

Mathias

28.07.2007 kl.16:28

Leste du ikke innlegget til Carl Tveit? Det var ikke mindre usakelig enn alle de andre innleggene til både og Høyre og AP. I denne sammenheng skiller ikke Venstre seg ut. Jeg tror nok vi alle må "stikke fingeren i jorden" og innse at denne debatten er latterlig. Alle har skyld. Hvem som "hev den første steinen" det vet jeg ikke, men alle har skyld her.

Trond

28.07.2007 kl.22:02

Hva var usakelig emd det?? dere har jo sammen emd SV of\g Sp yhamret løs i hele sommer. Kommet med løgmgn og usakeligheter om Hans Carl som er langt over grensen. Da er vel å kalle oss usakelige fordi vi svarer på tiltale ganske komisk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits