Gir bort 2 millioner CD'er

Gir bort 2 millioner CD'er
Dagbladet.no -

(Dagbladet.no): Når Prince lanserer sitt etterlengtede nye album «Planet Earth» i England i sommer, skjer det ved å gi bort CD'en med søndagsutgaven til tabloidavisen Daily Mail. Det betyr at intet mindre enn to millioner eksemplarer av skiva dumpes på ...
Raser mot gratis-Prince

Prince gir bort nytt album

Dette skaper selvfølgelig furore. Platebutikkene eller rettere sagt representanter for de største mener dette er helt forferdelig og utaller: Artisten som tidligere var kjent som Prince» viser med en slik oppførsel at han snart vil være «artisten som tidligere var tilgjengelig i platebutikker». Det gjelder også alle andre artister som finner på å gi bort platene sine via Daily Mail, raser bransjerepresentanten.

Da er det greit å spørre seg hva disse persoenene har gjort for musikken de siste årene. Salget av Cder i butikk har nærmest blill monopolisert . Bare se her i Bergen der platekompaniet nærmest har monopol på salg over disk. De kan bestemme hvem og hva som skal gies ut, få ekstra prometering osv osv. i prinnsippet kan en del artister som er på kanten fort gjemmes bort. Nå har platekompaniet i Norge ikke vært så fæle at et gjør noe, men denne utviklingen foregår i en del andre land. Så blir det ikke da ganske komisk når de samme folkene presenterer seg som ofrene personer som har hjulpet Gud og hvermann??

Jeg syntes de prince gjør her er et tøft stunt som jeg håper flere andre artister gjør. Det at man truer en artist i dag med at man ikke skal selge platene til vedkommende over disk forteller jo litt om hvilke tid disse personene lever i. Men blir de lei seg kan de alltid låne mine gamle Beta videokasseter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits