Amos Keppler uten grenser

I sitt innlegg partipolitiske bloggere skrirver Amos Keppler at bloggere fra arbeiderpartiet, venstre og Høyre ikke har noen meninger, men dilter etter makten og lederene sine. Når han bruker stikkord kvalme, hykleri, svada partipolitikk osv osv er det meget klart hva han føler for oss folk som deltar i partipolitisk arbeide. Jeg derimot er mektig imponert over Amos Keppler og hans tanker og ideer. Jeg kan knapt nok være enig i mye av det han sier, men han kommer med orginale vinklinger på saker og ting som man sjeldent ser i en del debatter. Den rosen skal han ha. for det er faktisk ærlig ment. Verken partiet eller noen av deres medlemmer har fortalt meg at jeg skal skrive dette, så nå vet du det.

Jeg ville gjerne vite hvor Amos tok dette ifra, men det skulle jeg jamman ikke ha gjort. Isteden for å komme med eksempler fikk jeg beskjed at jeg sutert. Lite voksent og lite informativt syntes da jeg, men han om det. Uannsett har han  nå den unike mulighet til å komme med eksempler på hvor hjenevaskede vi egentlig er. Jeg blir ikke sur hvis han ikke gjør det, men jeg skulle tro at en person som kommer med beskyldninger begrunner dem såpass at folk den er ment til å ramme faktisk kan forsvare seg selv.

Etter Amos sine uttalleser skulle jeg føle meg truffet, men det gjør jeg faktisk ikke. Jeg ser heller ikke noen grunn til at jeg skal det. Har Amos noen formening om hvorfor jeg burde hadde jeg satt pris på at han skrev dem ned i en kommentar her.

Morten Dragni sier seg selvfølgelig helt enig, men han kan heller ikke han kan komme med noen eksempler. Minner meg litt om han partifelle og ordførerkandidat her i Bergen som også kommer med uttalleser som dreier seg mer om hva han tror andre mener enn han selv mener.

Til slutt kan jeg si noen ord om hva denne bloggen faktisk er. Det er min personlige blogg noe som navnet også sier. At jeg linker til andre partifeller stemmer, at jeg referer til hva venstre mener og burd emene stemmer og jeg har faktisk lansert videoklipp her med både den ene etter den andre partifellen. Gjør det denne bloggen til en partitro blogg der jeg hyller den store frelser Lars Sponheim?? nei det ggør ikke det på noen som helst måte. Det er jeg og jeg alene som velger de sakene jeg vil skrive om her. det er meg og mine meninger som blir presentert her også. Er det så rart at jeg til tider forsvarer det parti som jeg tror på og har mange felles meninger med??

Nå utfordere jeg disse to glade herrer til å forklare seg. Jeg forventer klare og gode eksempler eller oppfatter jeg denne debatten som død og meningsløs. Så tør dere??

6 kommentarer

Knut Stian Olsen

07.08.2007 kl.00:24

Leste nettopp bloggen til Amos og jeg må si det er veldig lite han farer med annet enn luft...

fehodeode

07.08.2007 kl.19:10

Gjeeeeeeeeeeeeeeeesp... *|*

Monsieor Bukken Jahre

07.08.2007 kl.19:21

Eg heiar på han Trond, trur han ein dag vært ordførar i Bergen. Venstre er einaste partiet som har vetet i behold.

Helsing Monsieur Bukken Jahre/Ulvik.

Trond

07.08.2007 kl.23:00

hehehe fehode viser hvor vokesen og smart han er.

fehodeode

08.08.2007 kl.00:10

Tror det må være det kjedligste jeg har lest noen skrive om Amos Keppler i de 10 årene jeg har kjent ham. Så, hehe, gratulerer, Trond! :-)

Trond

08.08.2007 kl.00:36

Du aner ikke hvor lei megjeg ble nå og hvor dypt inntrykkk en slik kommentar gjorde på meg. det som er saken her er jo at mannen ( nå er jeg snill ) ikke kan svare for seg.

Store ord er ikke det samme som smarte ord.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits