Så er valget i gang

3 kommentarer

z

18.08.2007 kl.19:07

Nå handler bloggen din om politikk, ikke om vitenskap, naturalisme og skepsis, så det jeg har tenkt å spørre om er ganske urelatert.

Har du lyst til å dra på The Amaz!ng Meeting 6 neste år?

Siden du kanskje ikke er helt inne på alt som er hipt og kult innenfor skepsis kan jeg fortelle deg at dette er et møte i Las Vegas med James Randi den 19. til 22. juni. Det kommer til å være mange berømte og viktige vitenskapsfolk og tryllekunstnere der. Mythbusters som du sikkert har sett på tv kommer til å være der. Trey og Matt bak South Park kommer sikkert i år også. Et Mekka for skeptikere med andre ord.

Grunnen til at jeg forteller deg dette er at jeg tror du kunne ha glede av en tur som dette. Du får mulighet til lære om kritisk tekning og hvordan man kan bli lurt av andre og ikke minst deg selv. Som nevnt kommer det til å være mange tryllekunstnere der som Penn & Teller og selveste James Randi.

Har du ca. 12000 kr til overs er det kult om du blir med oss siden jo flere nordmenn som drar jo bedre (pengene går til påmeling, flybillett og hotell).

Påmeldingen er ikke åpen enda, så det er god tid til å planlegge. Jeg har allerede samlet sammen en gruppe som skal dra, og jo større den er jo mer kan vi spare på å dele hotellrom.

Trond

18.08.2007 kl.19:55

Jo det høres faktisk meget inntresant ut. Den gjestelista hadde vært utrolig moro å kunne få opplevd. Må se det hele an litt først. Det er en del ting som skal kordineres forhold til hjem og jobb, men jeg ser ikke bort i fra at jeg kommer til å bli med.

24.08.2007 kl.09:07

Kva pokker er valget igang, også eg som trudde det var i september valget var. Derimot valg-kampen, den er i gang.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits