Venstre er jokeren i Oslo

Litt klipp fra hjemmesiden.

02.09.2007 - Venstre har en nøkkelrolle ved dette valget. Partiet kommer til å gjøre det meget godt, sier Aftenpostens kommentator Lars Hellberg til NTB. - En stemme til Venstre er en stemme til vår miljø- og skolepolitikk, sier Ola Elvestuen, leder i Oslo Venstre.

Foto: Sveinung Bråthen
En uke før valget går det mot en triller-avslutning i Oslo. Hovedstaden har de fire siste årene blitt styrt av et Høyre/Frp-byråd med støtte fra KrF og Venstre fra sak til sak. Nå vil Venstre ha mer makt, og det vil gå på bekostning av Frp.

Venstrepolitikk
- Et større Venstre vil ha et strupetak på Frp, sier Ola Elvestuen og fortsetter. - I inneværende periode har Venstre tvunget Frp til å godta at bompenger skal brukes til drift av kollektivtrafikk, stikk i strid med Frps program. I tillegg har Venstre fått gjennomslag for 5-minuttersrute på trikken, selv om Frp vil legge ned trikken. Det er etablert et klimafond for å redusere klimagassutslipp i Oslo, selv om Frp ikke tror at klimaendringene er menneskeskapte, poengterte Elvestuen.

Miljøtiltak for folk
Blant Venstres viktigste miljøsaker ved dette valget er reduksjon av prisen på månedskort i kollektivtrafikken til 500 kroner, etablering av 400 ladestasjoner for el-bil og å ta i bruk biodrivstoff i kollektivtrafikken.

- Den eneste muligheten det sittende byrådet har til å få igjennom miljøfiendtlig politikk, er å samarbeide med Arbeiderpartiet, sier Ola Elvestuen. Han viser til at byrådet ofte har samarbeidet med Arbeiderpartiet når det gjelder nedbygging av grøntområder, blant annet i Groruddalen.

Mer informasjon:
- Les mer om Oslo Venstre
- Her er Oslo Venstres valgliste
- Se Ola Elvestuen på AftenpostenTV

Én kommentar

Shoaib

05.09.2007 kl.06:02

Dessverre er også Venstre det som kan gjøre at vektskåla tipper i Frp's favør i Oslo.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits