Så var det over for denne gangen del 1

Endelig er valget over og for andre gang på fire år kan mitt parti Venstre glede seg over et bra resultat. Forsøket på å fremstille oss som et haleheng til FRP mislykktes også denne gangen. Noe som sikkert er meget frustrerende for enkelte på Venstresiden som la mye sin sjel inn i en slik løgn.
Frp har nå etter valget begynt å sutre igjen. Det at Venstre sitter på vippen enkelte stederser ut til å irritere dem enormt. Det er udemokratisk sier de å la små¨partiene styre. Men er det egentlig tilfelle??
Venstre gikk under valget klart ut med sin holdning til FRP. Da har vi to blokker, de som vil at frp skal styre og de som ikke ønsker det. De som ønsker det er ikke i flertall, men det er jo ikke Venstre sin skyld. Vi kommer nok til å se FRPere som bruker stakkars oss argumentasjonen io lang tid fremover, men vi får håpe at denne gangen at velgerene ser igjennom det hele.

6 kommentarer

P. Sivle

12.09.2007 kl.16:08

Jeg gratulerer venstre med et bra valg i blant annet Bergen, Oslo og Ulvik! Men, FRP har gjort et brakvalg på vestlandet og i Bergen. Det nye bystyret vil ledes av Mæland med bakeren fra FRP som ny borgermester og gallionsfigur i Bergen. I Oslo vil Kristiansen bli ny ordfører og Lae forsette som byrådsleder. Venstre har selv satt seg på gangen i de to viktigste byene. Dette er en bra løsning for A/S Norge.

Her hjemme i Ulvik blir det venstre ordfører, Hellesnes, hun er en bra politiker målt utifra hva man kan forvente å få i den lille sauebygda i vakre hardanger hvor brummlebassen bor i helgene.

Jeg slutter meg bak FRPs "sutring" over at det er et demokratisk problem at venstre med 6 % oppslutning kan sette en kile opp mot FRP på opp mot 20 % oppslutning.

Sponheimen har bedt Høyre om å ta et strategisk valg, det har de allerede gjort internt. Høyre vil tilstrebe seg å inngå et langsiktig samarbeid med FRP frem mot valget i 2009. De vil også lykkes med å få med seg KRF. Venstre har spilt seg selv utover sidelinjen i norsk politikk, med sitt hat mot FRP.

Trond

12.09.2007 kl.16:19

Jeg må jo bare bukke over det fantastiske resultatet til Venstre i Ulvik. Over 12 prosents økning.

Når det gjelder frp syntes jeg dtee r sutring. Venstre har hele tiden sagt at å støtte frp ikke er mulig. Hadde velgerene vært imot det faktumet kunne de valgt å stemme på et annet parti som støtter frp, men det gjorde de ikke. Derfor har vi en blokk som ikke støtter frp som er i flertall og emn som ikke er det som ikke har flertall.

Conad

12.09.2007 kl.20:00

Skjønner ikke FrP's sutring ovenfor Venstre. Kan de ikke bare sammardbeide med Ap, SV og / eller RV da? Det burde gi dem flertall en rekke steder.

Gratulerer med ett kjempevalg, Venstre!

Hallvar Z. Menzoni

13.09.2007 kl.10:35

Jeg bare lurer på en ting: Hvor er det blitt av Mathias Reither i den politiske debatten? :-) :-) :-)

Trond

13.09.2007 kl.10:47

Kanskje han har tatt seg en liten pause. Kan umulig vært let for ham de siste ukene.

Mathias

13.09.2007 kl.22:05

Og hvem er Hallvar Z. Menzoni?

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits