Årets sosialdemokrat

Siden World Wide Fredrik ikke åpnet for kommentarer på sitt innlegg angående bydelsvalgene i Oslo, så sender jeg den heller ut her. I
 sin blogg skriver han: Det er antakelig også dette som gjør at høyresiden ikke støtter forslag om å avholde valg over to dager, slik mange andre kommuner gjør. De ønsker rett og slett ikke høyere valgdeltakelse, og de har makt til å forhindre tiltak som kan bringe deltakelsen opp
Så det er høyresiden sin skyld at venstresiden ikke kommer seg opp fra sofaen for å stemme? Ja det er vel høyresiden sin skyld at de var så ræva vær her i Bergen under hele valget eller hva??
Lest mye morsomt i det siste, men denne ok virkelig kaka. Hva \blir det neste? jeg venter i spenning.

3 kommentarer

Mathias

13.09.2007 kl.22:01

Været var da ikke så verst i Bergen valgdagen. I Loddefjord var det ihvertfall sol. Det kunne selvsagt vært bedre. Godt vær, øker ihvertfall valgdeltagelsen. Om valg over 2 dager øker den, er jeg usikker på. Er valgdeltagelsen høyere i kommuner som har den over to dager enn en dag, vet du noe om det?

Trond

13.09.2007 kl.22:37

Trro ikke det. Uansetteskal det mer til en regnvær for å hindre Bergensere fra å stemme.

Mathias

13.09.2007 kl.23:21

Det er jo mulig interessen går ned hvis det er over to dager, da de fleste helst ønsker å se om "sitt parti" gjør det bra eller dårlig raskest mulig. Og da vente i 2 dager før man får resultatet er ikke holdbart.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits