Barnselig karrikaturstrid

En ny strid er på gang og gutta i kristen blekka magazinet kan man lese at Kristenblogg vil vise den omstride tegningen. Vedbjørn Sellbekk forteller at han ikke tør å trykke denne tegningen og da har vi igjen fått det perfekte senarioet, nemlig Kristne som kjemper for frihet i samfunnet. Vel selvfølgelig gjelder ikke denne friheten alle og når det kommer til områder som homofili, relgiøst monopol osv får debatten en annen lyd.

Nå har jeg faktisk et forslag til alle dere muslimer der ute. Hvorfor blir dere så proveserte av denne tegningen? den er jo så direkte latterlig barnselig. Jeg har sett en god del politiske tegninger gjennom årene, men når det gjelder denne så har jeg sett bedre arbeid utført av unger. Det dere heller burde ha gjort var å sette igang en latter aksjon. Gå gjennom gatene og le av tullingen som har laget denne og som i tillegg blir fremstilt som kunstner.

2 kommentarer

Israel venn grunnet kunskap om Israel.

26.09.2007 kl.20:27

Det er fordi du ikke har den ringeste anelse om hva islam står for. Hverken innhold, politikken eller konsekvensene den muslimske befolkningen lever under grunnet nettop islam.

Trond

26.09.2007 kl.22:19

Jo jeg kjenenr meget godt til Islam. I mottsettning til deg

så fæølger jeg med i mediabildet og leser bøker.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits