Israelhater jeg??

For en stund tilbkae beskyldte Martin Drange meg for å komme med anti-israelske innegg i bloggen min. For å minne dere lese hva Marrtin mener med anti -israelske innlegg så er det alle innnlegg som kritiserer Israel og ikke kjøper de billige poengene til den reaksjonære blekka han skriver i, ved navn Dagen.

la oss ta en titt på hva som kan oppfattes anti -isralisme.

- Letter sensur på flyangrep
Sensur i midtøstens eneste demokrati. FY FY

- Bekymret for tortur i israel
Slike ting bør jeg heller ikke skrive om. For saken er garantert manipulert av alle Israelhaterene og sosialistene i norsk media

- Desperat Mangel på råvarer: 600 klesfabrikker på Gazastripen er stengt fordi de ikke kan importere råmaterialer. Årsaken er Israels restriksjoner ved den største grenseovergangen til Gazastripen.
Au da palestinsk økonomi går rett i dass noe som fører til sult og deprasjon. Kunne sikkert ha nevnt saker der Palestinske åkere ble ødelagt og røttene revet opp av jorden av israelske soldater, men de er sikkert bare også manipulert av den israel hatene sosialistiske pressen.

- Skjøt og drepte palestinske barn
Nå burde jeg jammen være forsiktig før jeg blir anmeldt til Venstres stortingsgrupp eller blir vekket av en telefon fra NRK

Da er det bra ta man fortsatt har støtte til kanon diplomati

Knut Stian Olsen stilte spørsmålet er Martin Fundementalist. Tja ordet kunnskapsløs er vel heller et mer rett ord

7 kommentarer

Martin

08.10.2007 kl.14:02

Israel fortjener gjerne kritikk for en del ting..jeg har selv kritisert dem. F.eks for at de gikk så langt inn i Libanon som de gjorde. Når det gjelder f.eks dette med sensur var det nytt for meg...og det må selvfølgelig Israel refses sterkt for. Jeg har nok blitt rundere i kanten i forhold til denne konflikten den siste tiden. Det er jo akkurat derfor - som du selv kan se - at jeg har skrevet så lite om det i det siste. Det er en komplisert situasjon. Desperat mangel på råvarer for palestinere, samt at to palestinske barn blir skutt er også dypt kritikkverdig når det kommer til Israel..poenget mitt, som du åpenbart ikke tok, Trond, var at du så godt som aldri har kritisert de muslimske ekstremistene..og det er vel nok av kritikk å rette mot dem også?Jeg synes det blir helt feil når man f.eks oppretter en "antikonservativ" blogg, der man kritiserer kun ene siden igjen og igjen. Skal man leve opp til det "antikonservative" navnet, så burde man sannelig gjøre det fullt ut mener jeg da. Og det innebærer at man kritiserer alle de konservative kreftene..

Martin

08.10.2007 kl.14:04

..jeg har btw aldri kalt deg for en israelhater..har jeg virkelig det? Isåfall beklager jeg for det.

Trond

08.10.2007 kl.14:55

Jo takk fro det.

men Martin jeg har i denne bloggemnn kritisert både nasisme og antisemitisme en rekke ganger. I tillegg har jeg ytret meg kritisk mot bokotten SV ville innføre,.

Saken er at jeg angriper ekstremisme og terro uansett hvem den er ettet i mot eller utført av.

Lars-Toralf Storstrand

11.10.2007 kl.13:27

Lat oss slå det fast. Ein vert ikkì Israelshatar av å refsa Israel per se, men for å refsa Israel på urett grundlag.

Det er ikkì gale å refsa Olmert for å ikkì fortelja ope um flyåtaket.

Men det er gale å kritisera Israel for tortur, når ein tegjer i hel torturen i dei palestina-arabiske umråda, og dei muslimske landi. Israel skèr ikkì kynsdelane av "kollaboratørar"...

Dei 600 fabrikkane er ikkì stengt fordi Israel vil det - men avdi palestina-arabarane ikkì vil bryta med det tradisjonelle muslimske synet

- og be um fred med Israel. Det vilde nemleg vera likt med å missa ansikt og stilla spursmålet "hæl allahu aqbar" - er allah større?

Palestina-arabarar hev drepe langt fleire israelske born - enn umvendt - og Israel brukar ikkì eigne born som kanonføde, for å få mediamerksemd.

Trond burde vel heller vera forsiktig med å slenga um seg med ord som "kunnskapsløshet" (les: vankunna).

Trond

11.10.2007 kl.16:32

Hyggelig at du er målmann, men jeg sliter av og til med å forstå hva du egentlig skriver. Kall meg gjerne kunnskapsløs om norske dialekter, emn slike r det endog.

Så det e rriktig av den demokratisk stat å benytte seg av tortur fordi andre gjør det??

Jge er ikke særlig tilhenger

av øye for øye tann for tann retorikken.

Hvis du virkelig tror at å sulte ut en folk og ødelegge den infrastruktur hjeleper bør du ta å lese litt om konsekvensene av varseifreden og nazistnene suksee på 30 tallet.

Nå er det dokumentert at Israelske soldater skyter barn og derfor hhjelper det lite å bruke beskyldningen om kanomnføde.Bare spør norsk folkejhjelp og leger uten grenser.

Lars-Toralf Storstrand

12.10.2007 kl.12:58

1. Gèr svo vel, ver spesifikk. Kva er det du ikkì skynar?

2. Nei, det er ikkì rett å bruka tortur, avdi andre gèr det, men det er heller ikkì rett å singla ut ein part for kritikk, når ein ikkì kritiserar dei som er verre. Å drive svevndeprivasjon er ikkì svo fårleg som å skèra stellet av ein fiend.

3. Du segjer du er usamd i auge for auge-politikken. Det tyder på at du ikkì veit kva auge-for-auge går ut på. Det handlar ikkì um å blinda ein annan avdi han hev blinda deg, men at den som hev blinda deg - skal yta kompensasjon som tilsvarar det han hev teke frå deg.

4. Det er ikkì Israel som sveltar ut palestina-arabarane - det er dei sjôlve, avdi dei ikkì vil ta fråstand frå krig. Dei har sjôlve gòrt kjoset "Krig for krig" eller "fred for fred".

5. Kva Norsk Folkehjelp "dokumenterer" hjàlper lite - svo lenge dei vender eit blindt auge til det faktum at PA sender bussar til skulane for å henta ut born til å gå føre terroristane og vera kanonføde - og at Hamas og Fatah betaler ungarne 1 dollar per stein dei kastar, 2 dollar per jarnstong, 3-5 dollar per molotovcocktail.

Trond

12.10.2007 kl.21:05

1: det er helheten jeg slitrer med. menenr ikke å være frekk men mål former er ikke min sterke side.

2. Så man skal ikek få drive med kritikk av en part utenom å nevne alle som driver med tortur?? Burde man ikke stille store krav til regimmer som kaller seg demokratier??

3: Jo faktisk jeg vet veldig goidt hva demn går ut på og dte er derfor jeg jeg uenig med den. Når en selvmordbomber fører til store tap på hevntolter for sivile mener jeg det er galt.

4: Så du forvter at man skal ydmyke fienden til enighet?? eller retetre sagt kreve at man skal være logisk å rasjonell før m,amn slutter å bombe og sulte dem ut?? I såfall hadde det vært en historisk senssajon hvis det virkelig funktett. Alle historisk efakta viser at det motsatt er tilfelle.

5: iukke bare norsk folkehjlep, men også leger uten grenser. dette er faktisk organsiasjoner soom jobebr i felten og er meget trioverdige i sin dokumentasjon. får ås i det sånn: jegf stoler mer på dem enn jeg gjør med deg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits