OL I Berlin en gang til og Norge deltar

image197image198


Menneskers evne til å lære av historien ser ut til å være minemal og det at OL skal arangeres i Kina mener jeg er en skandale. jeg finner det rart at Norge i sin tid var med å boikotte OL i Moskva, men nå blindt sender en tropp til Ol i Kina.
Man skal ikke blande politikk inn i dette blir det sagt, men der tar de ganske feil. OL er politkk i meget stor grad og Kina vil i likhet med det Nazi Tyskland bruke dette for alt det er verdt.
Glemt er okkupasjonen av Tibet og glemt er hva som skjedde på den himmelske freds plass.

Jeg har tideligere forsøkt å lage et fokus på menneskerettighets situasjonen i Kina uten at det har gitt de store ringvirkninger.
Jeg oppfordrer alle til å støtte mitt opprop og få alle de kjenner til å gjøre det samme. La ioss vise folk at bloggverden faktisk kan brukes til å gjøre noe nyttig.

Oppropet finner dere her.

Amnesty nytt om Kina
2 kommentarer

Conad

15.10.2007 kl.23:21

Jeg har tidligere argumentert for Kina-OL på grunn av fokuset det setter på bla. menneskerettigheter - men når IOC ikke er villige til å sette makt bak kravet blir poenget borte.

IOC må snarest sørge for de nødvendige endringene i Kina - om ikke bør Kina fratas OL. Har ikke IOC baller nok til det, bør vi boikotte for å vise vår avsky (eller enda bedre, sende troppen - gå krystallklart ut med budskapet samtidig som våre utøvere trekkes hjem i protest).

Upolitisk OL, liksom - det ville i tilfelle være første gang....

16.10.2007 kl.01:21

iOC VIL ALDRI gjøre noe?? bSjekk bakgrunnen til sjefen deres så skjønner du hva jeg mener

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits