Norge en bananrepublikk??

Carl I hagen tordner fra sin fra sin FRP koloni i landet kjent som syden. Hva skal man egentlig kalle politikkere som ikke møter opp på stortinget når de skal og heller vil diktere hva som skal skje over mobilen fra utlandet? Innspill hjertelig velkommen.

4 kommentarer

Conad

15.10.2007 kl.23:11

Det å dille rundt i Spania istedenfor å gjøre jobben sin på Stortinget vitner vel om at respekten for landets parlament er temmelig lav hos hr. Hagen.

Men, mannen er vel i full gang med å lære seg spansk for å sørge for å la seg integerer på en skikkelig måte i det spanske samfunnet.

Mathias

16.10.2007 kl.17:37

At Carl I Hagen lærer seg spansk har jeg liten tro på, etter alle de årene han har hatt muligheten til å lære dette språket.

Lars-Toralf Storstrand

18.10.2007 kl.15:23

Som sosialist er du truleg tilhengar av EU - du fær segja frå um eg tek i miss her. EU bygger på globaliseringsprosessen - og det tyder at einkvan person skal få vera kvar i verden han sjôlv vil - og gèra det arbeidet han gèr - der han ynsker å gèra det.

Kann ikkì klaga Hagen for at han ynsker å vera i Spania - når han nyttar seg av det høvet han har vorte gìve.

Trond

18.10.2007 kl.15:42

Er å kalle meg sosialist den store argumentvinneren din?? Bare du kalle meg sosialist så trenger du ikke å si mer?? Lurer på på om du har noe mellom ørene.

Som liberaler og internasjonalist er jeg stor tilheneger av EU ogf all europeisk sammerbeid.

Carl I Hagen må få være i Spania så mye han vil, men helst ikke når han har plikter å utføre for presidentskapet på stortinget. Man kunne kanskje forlange at han lærte seg Spansk, men koloniherre Carl finenr seg vel kkke i det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits