Målmannen uten mål og mening

Målmannen syntes det er forvirrende at jeg har forskjellige blogger. Jeg kan godt forstå at en person som Målmannen fort kan bli forvirra når det gjelder å måtte håndtere flere ting på en gang, men nå skal jeg forklare ham hva dette dreier seg om.

Tronds Orakel - Min personelige blogg
Anti-Konservativt Forum- En felles blogg og mediasenter.

The Pro-choise anti-Bush Action Center- En anti Bush blogg
Med de holdningende Målmannen presenterer i sin blogg så burde han ta en titt her inne for å lære litt. Det er aldri for sent å snu.

I tilleg har jeg livets glade gutter - Foto, filmanmeldelser og kultur
+ en fotodagbok.
Fortsatt forvirende herr Målmann?

Les også Knut Stian

13 kommentarer

Lars-Toralf Storstrand

18.10.2007 kl.15:19

Nei, eg er ikkì forvirra - men du tykkìst vera. Eg hev også fleire bloggar - Storstrand - altså, som berre er ein av fleire bloggarar på Målmannen.

Det at du hev fleire bloggar på same domenet - fører faktisk til at du lyg på det auka trafikk på dei andre bloggane - i og med at alle vert registrert som éin og same.

Det burde vera eit skil, slik at folk som hev eit normalt livssyn slepp verta utsett for den sosialistiske homopropagandaen din.

Trond

18.10.2007 kl.15:39

Nei dette er tull og tøys. Jeg har flere blogger hos samme levrandør nemlig Blogsoft. Bloggene har avskilt statestikk så dete rlite problem. det at bloggrevyen er laget slik den er er noe du hller burde ta opp med blogsoft enn meg.

hohoho sosialistis homppropaganda?? Hvor mange år med skolegang har du?? Forsøk å lese litt bøker. John Stuart mill og Leonard Hobbhouse burde være et minimum. Må advare deg at begge de bøkene har mye tekst og lite emd store bilder.

O.T.

18.10.2007 kl.18:23

Trond:

"Hvor mange år med skolegang har du?? "

Spelar det nokor rolla? Det som tel er kva du hev i hovudet ditt, ikkje kva du hev på eit papir.

Trond

18.10.2007 kl.18:31

Ja jeg syntes det er et relevant spørsmål. især med tanke på at du kaller meg sosialist uten å vite betydningen av ordet

O.T.

19.10.2007 kl.10:07

Kvifor er du so upphengd i dette med utdaning? Innser du at du er ein dum sosialist dersom det viser seg at eg hev meir utdaning enn deg?

Trond

19.10.2007 kl.13:40

Du vrir deg unna atter en gang. Hvorfor kan du ikke bare svare på sprøsmålet. Kom med en begrunnelse for hvorfor jeg er sosialist. kamn du ikke bergunne dette bør du holde kjeft elelr skaffe deg såpass utdannelse at du vet forskjellen.

O.T.

19.10.2007 kl.14:19

Du hev aldri spurt meg um noko som helst,, Trond. Du spurde signaturen Storstrand um kva det var slags utdaning _han_ hadde, og tillet meg å spyrja _deg_ kvifor du er so upphengd i nett dette.

Kva rolla spelar det for saki kven det er av deg og Storstrand som hev mest utdaning? Anten er du sosialist, eller so er du det ikkje, og det er ikkje utdaningsnivået til deg eller Storstrand som avgjer det. Lær deg elementær logikk, Trond.

Trond

19.10.2007 kl.14:27

Jeg såpør deg fordi de du komemr med påstander som verken er i nærheten av sannheten eller kan begrunnes ppå noenm som helst måte. jeg ebr deg å begrunne dem, men du fortsetter å sutre.

Hva mener du med at jeg er sosialist. Ikke ro deg unna nå. jeg kan vel forlange en svar på idiot påstandene dine.

Når du påstår at enten er man sosalist eller så er man det ikke så viser det jo hvor lite utdannet du egentlig er. Men jeg skal gi deg en mulighet tuil å begrunne det.

O.T.

19.10.2007 kl.14:40

"Når du påstår at enten er man sosalist eller så er man det ikke så viser det jo hvor lite utdannet du egentlig er." Javel? Meiner du at ein kann vera både sosialist og ikkje-sosialist på ein gong? Ja, det er naturlegvis lov å vera inkonsekvent, og på den måten føra ein sosialistisk politikk på sume felt og ein ikkje-sosialistisk politikk på andre umkverve, um det er det du siktar til. Men kva vert då att av den påstandet du sjølv fører fram um at Storstrand skal ha kalla deg for sosialist? Det einaste Storstrand hev gjort er å karakterisera den homopolitikken står for som sosialistisk, han hev aldri sagt at du _er_ sosialist. So kva er det eigenleg du vil fram til? Er du berre sur fordi Storstrand sette deg so grundig på plass?

O.T.

19.10.2007 kl.14:42

Det skulde sjølvsagt stå "den homopolitikken _du_ står

for", men det forstod du vel...

Trond

19.10.2007 kl.14:50

Storstarnd har jo ikke satt noen på plass på noen som helst måte. Jeg ber han bare å begrunne det han sier , er det så mye forlangt?

Det er ingenting som heter sosialistisk homopolitikk, men det vet du vel innderst inne.

det jeg finenr komisk er når konservative som han bare finenr opp nye begreper uten relevans. Blir jeg provesert av det?? Nei på ingen måte, men jeg får meg en god latter. Lykke til videre med den reaksjonære skrivingen deres.

O.T.

19.10.2007 kl.15:29

Hehe, kanskje me skal gje oss medan leiken er god? Eg tykte Storstrand råka spikaren på hovudet, og sidan eg vel å tru deg på at du ikkje er vorten provosert av innlegget - men tvert um fekk deg ein god lått, som du segjer det - so reknar eg med at du for din part kann setja ein strek yver kravet um orsaking frå Storstrand. No hard feelings, ok?

Trond

19.10.2007 kl.16:06

Ja det syntes du nok. Å jeg ser at du fortsatt ikke klarer å komme med verken et vsar eller en bergunnesle, men bare en dårlig forsøk på sarkasme. Det viser jo at jeg har hatt rett hele tiden.

Ta det med ro, no hard feeling her.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits