Venstre frykter for miljø og byutvikling

Fin melding som jeg vil dele med dere.


Frykter for byutviklingen

Venstre frykter for byutviklingen i Bergen de neste fire årene, etter at  det idag ble klart at FrP skal ha ansvar for byggesaker.
 
- FrP er partiet som tenker minst helhetlig, Venstre frykter at vi de neste fire årene får en "tut og kjør" politikk hvor alle planer går gjennom og der byrådet ikke behandler byggesakene kritisk, sier Anders Skoglund, gruppeleder, Venstres bystyregruppe.
 
- De sterke utbyggerne i denne byen kan gå de neste årene lyst imøte. De får gjøre som de vil, uten å bli stilt krav til. Som kjent er FrP mest opptatt av å gjøre utbyggerene til lags uten å ta hensyn til det som er best for byen, sier Skoglund.
 
Ikke riktig å skille ut idretten
Idretten er en viktig del av oppveksten, nå som idretten blir tatt ut av oppvekstavdelingen mister det nye byrådet det helhetlige perspektivet på barn og unge.
 
- Etter fire år som byråd er jeg spesielt fornøyd med det gode samarbeidet vi har utviklet mellom skolen og idretten, nå som dette er splittet opp mellom to byrådsavdelinger frykter Venstre at det nye Bergensbyrådet vil miste fokuset på den helhetlige oppvekstpolitikken, uttaler nåvværende oppvekstbyråd, Hans-Carl Tveit.
 
Lisbeth Iversen, den nye Helen Bjørnøy?
- Venstre ser positivt på at det dannes en egen byrådsavdeling for klima, miljø og byutvikling, men ettersom denne avdelingen er gitt til det minste partiet i byrådet tviler Venstre på at viktige miljø og klima tiltak vil få gjennomslag i byrådet, det er bare å se på Helen Bjørnøy i regjeringen, avslutter Anders Skoglund.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits