Er Senterungdomen desperate?

Senterungdommen mener Unge Venstre forlater sentrum etter EU-uttalelser.

Dette fordi nyvalg leder i unge venstre Anne Solsvik ønsker å kjempe gjennom et Ja i moerpartiet. Nå burde ikke dette være noe nytt siden dette har vært målet for de to forigge lederene i Unge venstre også.
Argumentasjonen hans virker helelr deperat. Forlater Venstre sentrum fordi det kan ende opp på et EU ja?? Jeg må minne Senterungdommen om at de sel vsitter i regjering med et parti i regjering som er for EU.
Når ble det Sentrumsverdier å være imot EU? Angrepet virker noe desperat, men jeg forstår hvorfor det kommer. Senterungdommen må i likhet med SV unngå å forsvare hvorfor de automatisk lar det ene EØS diriktivet etter det andre gå igjennom, selv om de er i mot dem. I tillegg må de forsvare hvorfor kraftsosialistene i LO styrer miljøpolitikken.
Desperate politikkere kommer ofte med desperate utalleser.
 

11 kommentarer

Mathias

25.10.2007 kl.21:13

Senterpartiets troverdighet i EU-saken er lik null, for de har aldri vært inne på tanke på skifte standpunkt. På en anne side har ikke Høyre heller noe troverdighet da de heller aldri har vært inne på tanken på å skifte standpunkt. Resten av partiene vil jeg si har mer troverdighet, da man åpner for debatt om saken. Selv er jeg mer og mer skeptisk.

Erik

25.10.2007 kl.22:37

Jeg har aldri vurdert å bli rasist. Da har jeg vel ingen troverdighet i rasismespørsmål. Det kan ikke Venstre heller ha.

Mathias

26.10.2007 kl.21:12

Analogien er ikke relevant i det hele tatt.

Martin

28.10.2007 kl.17:42

Sjekk ut nyeste innlegget mitt

=)

http://martindrange.abcblogg.no/1193586016_blogger_som_anbefales.html

Erik

29.10.2007 kl.19:50

Jeg valgte et karikert eksempel for å vise at man ikke uten videre kan si at man må ha vært inne på tanken om å skifte standpunkt for å ha troverdighet i en sak; slik sett er det relevant. Men det går også an å resonnere slik: Hvis SP har rett, hvorfor skal de tvile, og hvis SP tar feil, hvorfor skal Høyre tvile?

Jeg er enig i at dette ikke er den beste politiske uttalelsen jeg har sett. Samtidig synes jeg det blir perspektivløst når en nyvalgt UV-leder presenterer det som sin viktigste oppgave å få partiet til å snu i EU-spørsmålet? Ser hun ikke at der finnes viktigere saker?

Trond

29.10.2007 kl.23:37

Det finnes mange viktige saker og hun valgte en av dem. Du vet like godt som meg at Unge Venstre har kjempet igjennom mange viktige saker i venstre gjennom årene.

Å ja jeg syntes faktisk at dete rviktig for et Liberalt parti å ta et standpunkt for mer internasjonal solidaritet og sammerbeid.

Erik

30.10.2007 kl.20:29

Joda, jeg vet en del om hva UV har jobbet for gjennom årene. Men jeg tok den nye lederen på ordet da hun valgte ut en sak som den viktigste. Hvis man leser denne artikkelen: http://home.no.net/fampo/artikkel.pdf , får man en pekepinn på hva som burde være noe av det aller viktigste å ta tak i for alle partier - og spesielt for et som kaller seg liberalt.

Trond

30.10.2007 kl.21:41

Med tanke på det strålende forholdet man har hatt til Fampo i Venstre så blir nok det en fjern drøm.

Men til saken. Hun har valgt en sak som er viktigst for henne og jeg ser lite galt i det. Nå må du forstå det faktumet at saken om norksa medlemskap i EU har mye å si med hvilke samfunn man ønsker i fremtiden i tillegg komemr den inn på veldig mange av de sakene som man ellers også er opptatt av. Derfor støtter jeg den nye UV lederen når hun går ut slik som hun gjør.

Erik

01.11.2007 kl.15:40

Selvfølgelig forstår jeg at EU-spørsmålet er meget viktig, enten man er for eller mot. Men når et syndikat som benytter et sett destruktive virkemidler, har tatt over norsk samfunnsliv, er jeg allikevel uenig i at det bør være 1. prioritet.

Saklig sett burde Venstres leder umiddelbart uttalt seg offentlig om innholdet i "En virkelighet media fortier", selv om fi har påpekt hva flere partifeller driver med. Men du har nok rett - det blir en fjern drøm. Jeg fortviler ikke av den grunn. Vi har kopiert opp over 1400 eksemplarer av nevnte artikkel, og de skal ut til folket. Jeg fikk nylig tilbakemelding fra aktive i to forskjellige partier, folk som spredde dette videre. Jeg tror spesielt siste avsnitt kan få en del mennesker til å begynne å tenke, eller hva tror du? Og det dukker stadig opp nye seriøse personer som med ulikt utgangspunkt vil ta et oppgjør med "mafiaen", så dette blir spennende.

Trond

01.11.2007 kl.15:55

Må nå skal vel strengt tatt ikke dine personlige meninger om at EU er et syndikat bestemme våre prioriteringer eller føleser ovenfor dette temaet eller hva?? Mnage av oss er av den oppfatting at EU er det viktigste og mest nødvedigste redskapet for å få løst flere av vår tids viktigste spørsmål og er et viktig redskap i fredsarbeidet i Europa. Saken er det Erik som jeg sa i forige kommentar. Vårt forhold til Fampo er helelr lunkent noe som du sikker forstår grunnen til. Når dere trykker opp en sak blir den ikke automatisk en sannhet som det er vår jobb å dele ut til folket. Nå er jegspent på hvilke partier som har tenkt å dele ut denne publikasjonen, men jeg tviler på at det er noen av betydning.

Erik

01.11.2007 kl.17:05

Jeg har ikke omtalt EU som et syndikat; det var selvfølgelig Norge jeg siktet til. Enda mere selvfølgelig er det at en sak ikke blir sannhet fordi vi trykker den opp. Noe sånt har jeg heller ikke ment eller sagt. Hvis man derimot ser på kildene til det jeg har skrevet, vil man se at dette er noe Fampo har belegg for.

Det er ingen partier som har spredd "En virkelighet media fortier" videre - jeg skrev at enkeltpersoner gjorde det, den ene engasjert i et stortingsparti. Jeg ber om forståelse for at jeg ikke skriver noe om hvem og hvor, da dette er ganske uformelt og uoffisielt.

Til sist vil jeg tipse deg om en samling artikler vi har lagt ut eller lenket til: http://home.no.net/fampo/artikler.html . Her kan du bl.a. lese en knakende god artikkel skrevet av lederen i Fritt Helsevalg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits