KrF betaler prisen for å sitte i byråd med FRP

Pressemelding fra Venstre.

Venstre reagerer sterkt på at KrFs håndtering av byråd Øistein Christoffersen skandaløse uttalelser om integrering av innvandrere.

- Det er rett og slett utrolig at KrFs gruppeleder avdramatiserer Christoffersens uttalelser ved å betegne det som "en tabbe vi må legge bak oss" og videre kaller reaksjonene og engasjementet i denne saken for "et politisk spill" alvorlig talt, jeg trodde vi i anstendighetens navn kunne forvente mer av KrF i en slik situasjon, sier Venstres gruppeleder i bystyret, Hans-Carl Tveit.

-Det er tydelig at KrF i byrådsforhandlingene med FrP har forhandlet bort mulighetene til å føre en god integreringspolitikk, dette feltet var ikke nevnt med ett ord da Monica Mæland forrige mandag leste opp byrådserklæringen i bystyret, fortsetter Tveit.

-KrF sier de sammen med FrP skal føre "den beste integreringspolitikken" den beste integreringspolitikken for hvem? fremmedfrykten og intolleransen? spør Tveit.

Les også:

Splitet KRF sa ja til Byråd


Frykter medlemsflukt etter FRP flørt


KRF har solgt seg billig

-Nå betaler KrF prisen for å sitte i byråd med FrP, det var synd for KrF at byrådstaburettene var så fristende at man til og med solgte ut mulighetene til å føre en tollerant og anstendig integreringspolitikk, avslutter Tveit.

Én kommentar

Mathias

31.10.2007 kl.22:27

Signér dette oppropet!! Få "løsbikkjen" vekk!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits