Hvorfor er ting galt kun når det utføres av muslimer

To ting har jeg merket meg blkandt islam kritikkerene på net

1: At taxibransjen er en svindebransje
2: At antall voltekter har gått opp.

Begge tingende kommer selvfølgelig på grunn av økt anntall muslimer eller??
De senere år har taxibrnasjen hatt en stor økning av muslimer, emn ransjen i seg selv har alltid slitt emd sitt rykte. Før muslimene enteret bransjen var det faktisk nøyaktig den samme kulturen, men da holdt frp og de andre muslimkritikkerne kjeften.
Når jeg jobbet på pro senteret fra 98-2000 kom jeg bort i mange tilfeller av voldtekter og overgrep. I de aller fleste tilfeller brydde verken media eller politikkerene seg om dette. Nå som noen muslimer har blitt tatt for dette blir det nærmest fremstilt som en epedemi.
Hvor var FRp og andre islamkritikkerene før?? Er det slik at en forbytelse først blir alvorlig når muslimer utfører den??

4 kommentarer

Konrad

17.11.2007 kl.23:34

Det gjelder å velge ut informasjon som støtter den på forhånd oppsatte konklusjon: Muslimer er av natur voldelige, kriminelle og upålitelige, det ligger faktisk i religionen.

Frp ble jo plutselig interessert i kvinnesak da de oppdaget at det kunne brukes for å ramme muslimer/islam og diverse innvandrergrupper. Tilfeldig? Neppe.

Blant taxisjåfører (unntatt muslimer) er Frp det store partiet :)

Dessuten: Frp-politikere blir vel så ofte som andre politikere tatt for smugling, skattesnyteri og mer alvorlig kriminalitet. Lov-og-orden-partiet liksom.

Trond

18.11.2007 kl.01:55

Hva annet kan jeg si enn at jeg er helt enig med deg.

Konrad

18.11.2007 kl.14:51

Vi er med andre ord sentrumsliberaleekstremister begge, uffameg.

:)

Trond

18.11.2007 kl.17:41

Huff ja, dete rlike før vi får siv på nakken

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits